Acasă STIRI Banatul are portal de turism

Banatul are portal de turism

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, Agenţia pentru Dezvoltare Socio-Economică Banat din Zrenjanin, Serbia, în colaborare cu Asociaţia Bike Attack şi Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița au construit un brand turistic regional pe care îl vor promova prin intermediul unui portal turistic.

Noul portal turistic al Banatului poate fi accesat la adresa www.banatour.eu. Informațiile sunt în trei limbi: română, sârbă și engleză. Reprezentanţii Asociaţiei Tehimpuls din cadrul ADR Vest şi ai Agenţiei pentru Dezvoltare Socio-Economică Banat din Zrenjanin, Serbia, au decis că regiunea are nevoie de un imbold pentru a promova turismul în general şi revigorarea din punct de vedere turistic a întregii zone. A fost înființat un birou de informare în cadrul asociaţiei Tehimpuls, dar şi un cluster – Banat Route- Serbia.

Portalul cuprinde o hartă interactivă a Banatului românesc şi a celui sârbesc, fotografii dinamice, posibilitatea de achiziție a biletelor la diverse evenimente și realizarea de rezervări pentru cazare la pensiuni și hoteluri din regiune, un calendar cu evenimente din regiunea Banat și informații despre acestea, o aplicație-suport pentru planificarea unei călătorii în regiune (Trip Planner) și informații transmise în timp real despre starea vremii. De asemenea, alături de portal a fost realizată și o aplicație specială care să permită accesarea informațiilor de pe pagina web pe telefoanele mobile inteligente.

[quote_box_center]Pentru asigurarea actualizării informațiilor conținute de portal și pentru prezentarea mai multor perspective,  portalul conține o secțiune dedicată membrilor, care permite înregistrarea celor interesați să editeze și să posteze informații în vederea promovării produselor și serviciilor turistice din Banat. Forumul din cadrul portalului www.banatour.eu se adresează tuturor celor care vizitează portalul și care sunt interesați de serviciile de turism din regiunea Banat”, au declarat reprezentanţii Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest.[/quote_box_center]

Portalul de turism a fost realizat prin proiectul de cooperare transfrontalieră România-Serbia „Regenerarea turismului transfrontalier prin servicii inovative pentru beneficiul comunităților locale”.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: