AcasăSTIRIMargeți la slujba de Înviere? Nu uitați umbrelele

Margeți la slujba de Înviere? Nu uitați umbrelele

Vremea se pare că nu va ține cu noi de Paște. Meteorologii anunță că se vor semnala precipitații slabe cantitativ  în special în partea de vest a țării. Așadar, nu uitați de umbrele dacă mergeți la slujba de Înviere.

Meteorologii spun totodată că duminică regimul termic se va  ameliora. Vremea se încălzește, cerul va fi variabil la nivelul întregii țări. Precipitațiile vor fi slabe cantitativ și vor fi prezente mai mult în partea de vest a țării, dar numai local. Temperaturile prognozate pentru prima zi de Paște se vor încadra între 14 și 21 de grade Celsius, iar cel mai cald va fi în Lunca Dunării. Pe litoral, mercurul din termometre va indica pe timpul zilei de la 16-17 grade Celsius, iar la munte temperaturile vor oscila în funcție de zonă. Astfel, dacă la Predeal vor fi cel mult 13-14 grade, la Vf. Omu nu se va înregistra mai mult de un grad Celsius. Diminețile vor fi mai reci în zona montană, unde se vor înregistra cel mult două grade Celsius. Duminică, în București, vremea va fi caldă, cu maxime de 19 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt foarte reduse.

Prognoza ANM susține că a doua zi de Paște vremea va continua să se încălzească, cu mențiunea că ploile vor reveni în noaptea de luni spre marți, începând din regiunile vestice.La nivel național, maximele se vor încadra între 17 și 24 de grade Celsius. Cel mai cald va fi tot în Lunca Dunării, în zona de sud-est a țării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc