Acasă ADMINISTRATIE Angajaţii spitalului din Hunedoara şi-au susţinut directorul în Consiliului Local ...

Angajaţii spitalului din Hunedoara şi-au susţinut directorul în Consiliului Local

dr. Bende Barna Gavril
dr. Bende Barna Gavril

Aproape 150 de angajaţi ai Spitalului municipal „dr.Alexandru Simionescu” din Hunedoara au luat parte vineri la şedinţa Consiliului Local pentru arăta susţinerea faţă de directorul unităţii medicale, dr.Bende Barna.

Oamenii au apreciat că managerul a fost schimbat abuziv din funcţie, iar medicii din Sindicatul “Honoris Causa” au spus că se vor adresa Camerei Federative a Medicilor din România şi Ministerului Sănătăţii.

Susţinem toate acţiunile de sprijin pentru domnul Bende. Împreună cu el am pus toţi umărul la modernizarea spitalului din Hunedoara. Aici nu discutăm de un conflict politic, între partide, ci despre un conflict între populaţia oraşului Hunedoara şi Primăria Hunedoara. Vom sesiza şi Camera Federativă a Medicilor din România, dar şi Ministerul Sănătăţii pentru că se dovedeşte a fi necesară schimbarea legislaţiei actuale. Un director de spital nu poate fi demis la ordinul unui primar“, a spus liderul Sindicatului Medicilor, dr. Horia Talfeş.

Chiar dacă primarul municipiului Huneodara, Viorel Arion (PDL), nu a fost prezent la şedinţă, oamenii au scandat mai multe lozinci împotriva sa.

În urma şedinţei CJ Hunedoara, consiliera Silvia Ghenea (PDL) – fost director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, a fost schimbată din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie de la Spitalul Municipal, în locul vacant fiind ales consilierul local Constantin Rusu (PNL).

Urmează ca noul consiliu de administraţie de la spital să se întrunească în noua formulă, pentru a decide revocarea deciziei de eliberare din funcţie a managerului Bende Barna şi a echipei sale.

 

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Cum să alegi cadouri practice, dar în același timp speciale pentru bărbați?

Cu siguranță, ai fost cel puțin o dată în impas în alegerea unui cadou potrivit pentru un bărbat. Și pe bună dreptate,...

Trei elemente care nu trebuie să lipsească atunci când îți amenajezi noua ta baie

Noul tău apartament reprezintă una dintre bucuriile vieții și cu siguranță că vrei să îl decorezi exact așa cum ai visat întotdeauna....

Pandemia Covid-19 și tehnologia schimbă peisajul serviciilor de asigurări – 3 beneficii pentru șoferi

Tehnologia schimbă tot mai mult modul în care interacționăm, comunicarea prin intermediul unui ecran devenind astăzi norma. Pentru generațiile de copii care...

Vrei să te bucuri de un aer mai curat în propria locuință? Iată ce trebuie să faci!

Cu siguranță știi deja că este extrem de important ca aerul din casă să fie cât mai curat și mai ușor de...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: