Acasă Internațional Angajatorii europeni oferă 466 locuri de muncă prin Eures România

Angajatorii europeni oferă 466 locuri de muncă prin Eures România

Angajatorii din Spațiul Economic European (SEE) oferă, în prezent, 466 locuri de muncă prin intermediul rețelei EURES România, cele mai multe fiind consemnate în Marea Britanie și Germania, potrivit unui comunicat de presă al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Din datele oficiale reiese că firmele din Marea Britanie pun la dispoziție 209 de posturi vacante, dintre care câte 60 pentru îngrijitor persoane/infirmier și asistent medical, 58 pentru bucătar, 30 pentru îngrijitor persoane și unul de șofer profesionist.

În același timp, angajatorii din Germania oferă 130 locuri de muncă pentru următoarele posturi: factor poștal (15), bucătar, barman, persoane în gastronomia de sistem, ospătar, mecanic proces în tehnologia prelucrării plasticului și a cauciucului (câte 10), șofer autocamion transport mărfuri (8), lucrător calificat în producție (industria automobilelor), electrician, sudor MIG—MAG/WIG (câte 7), hamal (6), operator stivuitor, operator CNC (laminor și strung), electrician industrial, inginer proces în tehnologia prelucrării plasticului și a cauciucului, șofer camion pe distanțe lungi (câte 5), tehnician electronist tehnologie de operare (două locuri), inginer sistem de navigație satelit Galileo, șofer camion (trafic local), mecanic echipamente sanitare, de încălzire și aer condiționat (câte un post).

Potrivit sursei citate, mai sunt disponibile locuri de muncă în: Suedia (55), Slovacia (37), Republica Cehă (21), Irlanda (5), Polonia (4), Norvegia (2), Belgia, Spania și Slovenia (câte un post).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES național sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau reședință, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Agresorii și victimele vor purta brăţări electronice. Raport favorabil pe proiect la comisiile din Camera Deputaților

Agresorii ar putea purta brăţări electronice care le vor monitoriza mişcările prin GPS. Şi victimele vor avea asupra lor o brăţară electronică, pentru...

ACCIDENT RUTIER pe DJ 107 H, pe raza localității Ighiu. Două autovehicule implicate, o persoană rănită

Un bărbat din Șard s-a ales cu al treilea dosar penal după ce a refuzat testarea pentru alcool. Fusese implicat într-un incident, iar...

Comunicat Sorin Bumb: Este nevoie urgentă de un cadru legal care să permită punerea în valoare a patrimoniului UNESCO

La o zi după tragedia de la Spitalul ”Victor Babeș”, unde trei paciente au murit după o defecțiune la stația de oxigen din...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: