Acasă STIRI Aproape 28.000 de doze de vaccin administrate în județ

Aproape 28.000 de doze de vaccin administrate în județ


Campania de vaccinare a început, în județul Hunedoara, în 30 decembrie, cu personalul medical. De atunci, au fost administrate aproape 28 de mii de doze de vaccin – atât doza 1 cât și rapel. Cele mai multe doze administrate hunedorenilor reprezintă vaccin de la Pfizer.

Alte peste 24 de mii de programări

Conform Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, până la acest moment în județ au fost administrate 27.732 doze de vaccin. Unii dintre hunedoreni au primit inclusiv cea de-a doua doză de vaccin, rapelul.

Conform datelor, au fost administrate 24.744 doze de vaccin  Pfizer BioNTech, alte 2670 doze de AstraZeneca și doar 310 doze de Moderna.

”În acest moment sunt programate la vaccinare 24.579 de persoane care se vor vaccina în centrele de vaccinare deschise la Deva, Hunedoara, Brad, Orăștie, Hațeg, Călan, Petroșani, Petrila și Lupeni”, spune Sebastian Mezei, directorul DSP Hunedoara.

Potrivit sursei citate, continuă vaccinarea personalului din învățământ. Profesorii sunt vaccinați în centrele deschise la Inspectoratul Școlar Județean și Universitatea Petroșani. Echipele mobile continuă și ele vaccinare persoanelor din centrele rezidențiale și a celor nedeplasabile.

Sute de vaccinări la centrele de vaccinare

Cele mai multe vaccinări s-au realizat la Centrul Cultural din Deva, 1918. Trebuie menționat însă că aici sunt două fluxuri de vaccinare.

La centrul de vaccinare deschis la Școala 7 din municipiul Petroșani s-au administrat 1038 de doze, iar la Sala de Sport Traian Lalescu din Hunedoara 986.Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: