Acasă Internațional Ashley Revell, britanicul care a cucerit lumea la ruletă

Ashley Revell, britanicul care a cucerit lumea la ruletă

Au trecut 11 ani de când britanicul Ashley Revell uimea lumea cu pariul său la o ruletă din oraşul cazinourilor, Las Vegas. Povestea sa de succes i-a captivat la acea vremea pe cei de la SKY TV, iar norocul său i-a bucurat pe mulţişi i-a făcut să se îndrăgostească de celebrul joc inventat la jumătatea anilor 1600, în Franţa.

image-7-for-sunday-editorial-pics-22-may-2011-gallery-139366915Ceea ce a făcut Ashley Revell se numeşte pariul suprem, un ultim pariu care să le cumuleze pe toate, totul mizat pe roşu sau pe negru. Până a ajuns lasituaţia în care toată viaţa lui să fie decisă de o bilă de fildeş, de o roată şi de un număr, îndrăzneţul a fost condus de omniprezentul destin, care-l atrăgea înspre mirajul din vest. Totul a pornit la o bere cu prietenii, într-un pubdin Londra, când unul dintre băieţiiaflaţi la masă a lansat întrebarea: „N-ar fi tare să mergi la Vegas şi să pariezi tot ce ai pe un singur spin?”

Singur împotriva tuturor

„A doua zi m-am mai gândit la asta. Ideea mi-a intrat pe sub piele. Îmi imaginam ce experienţă extraordinară ar putea fi. Pe vremea aceea nu eram căsătorit, nu aveam copii, eram singur şi liber. Acum ori niciodată!”, a spus Ashley Revell într-un interviu pentru The Thelegraph. Bineînţeles că mama britanicului nu a fost de acord cu teribila sa idee, tatăl la fel, dar până la urmă ceea ce era scris să se întâmple, s-a întâmplat. Nici prietenii nu credeau că este tocmai o idee bună să pariezi tot ce ai la ruletă.

Doar planul A, cel câştigător

AshleyRevellNimic nu-i mai putea schimba însă planurile lui Ashley, care a început să vândă tot ce avea de preţ, dar şi lucruri cu o valoare sentimentală. „În şase luni eram pregătit. Lucrurile luaseră amploare şi postul SKY TV îmi filma acţiunea. Am plecat în Las Vegas cu un frac închiriat. În noaptea dinainte am dormit ca un copil. N-aveam nicio grijă. Pare o nebunie, dar pe vremea aceea credeam că o să câştig. Practic mă pregăteam săcobor în cazino şi să-mi iau banii”, a povestit curajosul momentul acela în care instinctul său era atât de puternic încât îi transmitea că nu are cum să piardă indiferent ce se va întâmpla. Şiaşa a şi fost. Zodia norocoasă şi-a spus cuvântul în cele din urmă.

Roşul i-a purtat noroc

„În clipa aceea nu ştiam dacă aleg roşu sau negru. Speram într-un soi de inspiraţie divină care însă nu a venit. Când am ajuns la masa de ruletă, tipul mi-a spus: «Dacă arunc bila şi se învârte de mai mult de trei ori înainte ca tu să pariezi, pariul este anulat.» Şi a aruncat bila… Primul lucru care mi-a venit în minte a fost “roşu”. Şi am împins fisele în faţă. Spinul acela a fost cel mai fantastic moment din viaţa mea. Poate sună a clişeu, dar timpul chiar s-a oprit în loc. Nu mai aveam nicio decizie de luat, simţeam libertatea absolută”.

Suspans, emoţieşi bucurie. Victorie!

„Bila s-a rotit, a ţopăitşi apoi s-a oprit pe ceva ce am crezut că este roşu, dar apoi mi-a ieşit din raza vizuală. Am căutat bila din ochi şi când porţiunea din roată a revenit în dreptul meu, bila se odihnea calmă pe numărul şapte. Roşu. Cei care urmăreau faza au explodat. Urlau, am început şi eu săurlu. Cineva a venit cu o sticlă de şampanieşi am început să sărbătorim. Prietenii şi familia au înnebunit. Câştigasem un pot de 153.680 de lire sterline. A fost un moment demenţial, de fericire deplină”, a mai precizat Ashley, care ulterior a plecat într-o excursie cu motocicleta prin Europa, ocazie în care şi-a cunoscut şi actuala soţie, alături de care are doi copii.

Pariul, în prim-planul mass-media

Cu siguranţă că povestea lui, un fapt divers până la urmă, ce a făcut înconjurul lumii şi care a fost tratat pe larg în mass-media internaţională, a influenţat milioane de oameni să încerce măcar o dată să joace la ruletă. Probabil că mulţi dintre aceştia nu au avut posibilitatea de a merge chiar în Las Vegas, pe urmele celebrei întâmplări de mai sus, dar cu siguranţă au putut gusta din atmosfera pe care a trăit-o Ashley Revellgraţie jocurilor online de cazinou. În acest tip de divertisment, jocul de ruletă este unul dintre cele mai populare şi atractive, pentru că garantează acţiuneaşi adrenalina în confortul propriei locuinţe. Astfel, distanţafaţă de Las Vegas se reduce la doar un click. La ruleta online se poate începe cu bani virtuali şi când există suficientă experienţăşi determinare, aşa cum a avut şi Ashley Revell, se poate începe jocul pe bani reali. Regulile jocului la ruletă sunt simple şi sunt explicate pe înţelesul tuturor, astfel că la finalul lecturării acestora, prima decizie care poate fi luată, în funcţie de natura pariului, va fi următoarea: roşu sau negru? Ashley a ales roşu.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Care sunt domeniile din Vest în care sunt indispensabili transpaleții?

În fiecare domeniu există anumite lucruri care sunt indispensabile și fără de care munca nu poate fi întreprinsă. Dacă în medicină ai...

Top 3 alegeri excepționale pe care să le faci pentru bucătăria ta modernă

Atunci când vine vorba de amenajat bucătăria, cu siguranță îți dorești cele mai moderne, frumoase și calitative lucruri. După ce te-ai decis...

Iată 3 piese vestimentare care NU trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat toamna aceasta!

Odată cu venirea sezonului rece, este și momentul să-ți reînnoiești garderoba. Există câteva piese esențiale, de care nu te poți lipsi toamna....

Știai de ce ai nevoie pentru a naviga pe ambarcațiuni cu vele sau motor?

Navigația a însoțit umanitatea încă de la începuturile ei timide. Omul a fost fascinat, uneori, nevoit, alteori, curios, să străbată întinderile de...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: