AcasăSOCIALAutostrada Lugoj – Deva, noi filmări ale stadiului lucrărilor

Autostrada Lugoj – Deva, noi filmări ale stadiului lucrărilor

Asociația Pro Infrastructura a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini cu stadiul real al lucrărilor dar și filmări realizate la 27 iunie 2016. Loturile de autostradă 2, 3 și 4, de pe tronsonsonul Lugoj Deva au avut ca termen de finalizare a lucrrărilor luna mai 2016.

„Lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva, respectiv secțiunea Dumbrava-Margina, este una dintre puținele porțiuni de autostradă cu șanse reale de inaugurare la sfârșitul anului 2016. Pentru ca acest lucru să devină posibil, trebuie obținută autorizarea de construire pe suprafețele expropiate suplimentar și rezolvate neînțelegerile de ordin contractual dintre constructor și beneficiar (deschiderea circulației înainte de finalizarea întegrală a contractului)”, scrie Asociația Pro Infrastructura pe pagina de Facebook.

„Proiectul autostrăzii Lugoj-Deva suferă și el de întârzieri majore datorită lanțului birocratic de pregătire, avizare și autorizare a lucrărilor de infrastructură din România. În timp ce pe lotul 4 nu există acord de mediu și implicit autorizare de construire la 3 ani de la semnarea contractului (pe 11 din cei 22 km), pe lotul 3 este nevoie de autorizarea suprafețelor de teren expropriate suplimentar și de realizarea unei descărcări temporare lângă comuna Holdea pentru ca autostrada sa devina utilizabilă. Din păcate cu fiecare lună care trece fără obținerea aprobărilor menționate mai sus, scad vertiginos șansele de a avea autostradă continuă de la Sibiu la Nădlac la finele anului 2017 (neluând în calcul porțiunea tunelelor de pe Lugoj-Deva lot 2)”, mai arată asociația Asociația Pro Infrastructura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc