Acasă NAȚIONAL Autostrada Orăștie-Sibiu SE ÎNCHIDE pe o porțiune importantă timp de o lună...

Autostrada Orăștie-Sibiu SE ÎNCHIDE pe o porțiune importantă timp de o lună și jumătate. Traficul va fi deviat pe DN1

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a anunțat printr-un comunicat de presă că începând de luni, 07 septembrie, ora 8:00, va fi instituită RESTRICȚIA TOTALĂ A TRAFICULUI RUTIER pe Autostrada A1 Orăștie-Sibiu, între nodul rutier Sălişte (km 270+020) și nodul rutier Cunţa (km 292+455). Traficul va fi deviat pe DN1, iar restricția va rămâne în vigoare pentru cel puțin o lună și jumătate.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România informează participanții la trafic că începând de luni 07 septembrie, ora 8:00, pe Autostrada A1, Orăștie – Sibiu, va fi instituită restricția totală a traficului rutier, între Nod rutier Sălişte(km 270+020) și  Nod rutier Cunţa (km 292+455).

În perioada de restricție totală, traficul rutier se va desfășura pe o rută alternativă, respectiv:  DN 1 între localităţile Sălişte şi Cunţa. CNADNR susține că perioada de închidere a circulaţiei este de aproximativ o lună şi jumătate, în funcţie şi de condiţiile meteorologice.

CNADNR susține în comunicatul de presă că instituirea acestei restricții este necesară în vederea remedierii degradărilor constatate la km 275+650 al autostrăzii (km 60+600 proiect). Reprezentanții companiei spun că, în conformitate cu prevederile Contractului “Proiectare şi Execuţie Autostrada Orăştie – Sibiu, lot 3”, Antreprenorul are responsabilitatea deplină pentru remedierea defectelor apărute, atât în perioada de execuţie a lucrărilor, cât şi în perioada de garanţie (4 ani). Astfel, aceste lucrări de remediere vor fi executate pe riscul şi cheltuiala Antreprenorului.

În comunicatul de presă al CNADNR se artă că atât experţii tehnici din partea Antreprenorului, cât şi cei din partea companiei de autostrăzi, au concluzionat faptul că apariţia şi evoluţia defectului (crăpătura) de la km 275+650 nu a fost cauzată de alunecare a terenului, ci este apărută ca urmare a unei tasări structurale pricinuite de execuţia necorespunzatoare a lucrărilor la corpul autostrăzii, în perioada 2012 – 2013.

La rândul său, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează participanții la trafic despre instituirea restricției de pe Autostrada A1, atenționând că este necesară o atenție sporită pentru a se evita orice evenimente rutiere nedorite.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Îți plac sporturile de iarnă? Află cum poți să nu te expui riscurilor accidentelor pe pârtie!

Sporturile de iarnă reprezintă unele dintre cele mai plăcute activități din sezonul rece, iar un cer albastru, soarele și cele mai bune...

3 industrii care au prosperat pe timpul pandemiei

Pandemia cauzata de noul coronavirus SARS-CoV-2 a afectat economiile tuturor tarilor din intreaga lume. Multe industrii au avut de suferit, iar numarul...

Top 3 idei de a folosi culoarea albastră în iluminatul exterior al casei

Iluminatul exterior al casei tale îi poate schimba complet aspectul, în funcție de ce corpuri de iluminat alegi și de cromatica pe...

Cum să ai o casă confortabilă în timpul iernii. Ponturi pentru un sezon rece fără griji!

Sezonul rece este cel mai dificil pentru locuințe, de multe ori existând probleme cu încălzirea, umezeala, apa caldă sau chiar cu teribilul...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: