AcasăSPORTBC Timişoara, victorie lejeră în faţa concitadinei

BC Timişoara, victorie lejeră în faţa concitadinei

baschet-bc-timisoara-bc-timba_053_resize 

„Lei” contra „urşi”. Timşoreni împotriva altor timişoreni. „Cei mari” n-au avut probleme în faţa „celor mici”. Cam aşa poate fi caracterizat, cât se poate de simplu, duelul istoric dintre BC Timişoara şi Timba. În faţa unei săli arhipline, cele două echipe de pe malul Begăi au oferit un baschet de calitate, balanţa închinându-se, la final, în favoarea echipei mai experimentate. Elevii lui Srjdan Jovanovic au învins cu 86-61 într-un meci în care galben-negrii s-au simţit în largul lor pe parchet, doar jumătate din timp.

„Urșii” s-au dovedit mai fioroși decât „leii” doar în startul întrecerii. După ce primele puncte ale meciului au fost marcate de alb-violeți, cei de la Timba au apăsat pedala de accelerație și s-au distanțat, profitând și de lipsa de reacție a formației considerată gazdă. „Trițele” lui Glynn și luptele aprige sub panou ale lui Chief le-au asigurat „celor mici” un avans de cinci lungimi după primul sfert, 26-21. Până la pauză însă, elevii lui Srdjan Jovanovic au reușit să revină și să închidă prima jumătate a meciului cu egalitate perfectă pe tabelă, 41-41. Lucrurile au reintrat pe făgaşul normal pentru alb-violeţi la reluare, când Archie şi Jovanovic au „lovit” fiecare, tot mai des, de la trei puncte. BC Timișoara s-a distanțat treptat, ajungând la 6 puncte după 3 sferturi (57-51) și la 25 după 40 de minute de joc (86-61).

„Rezultatul nu spune totul despre joc, deoarece meciul a fost mult mai dificil pentru noi. Vreau să-i felicit pe cei de la Timba, chiar au jucat foarte bine în prima jumătate. Apoi ne-am trezit noi și am făcut diferența, dar am fost foarte nervos la pauză, pentru că nu m-am așteptat să fim atât de moi în debutul meciului”, a spus Srjdan Jovanovic. Omologul său de pe banca „urşilor” s-a declarat mulţumit, per ansamblu, de evoluţia echipei sale, însă spune că lucrurile puteau sta mult mai bine pentru ai lui, dacă meciul s-ar fi oprit după două sferturi. „A fost un meci frumos, în care cred că nu ne-am făcut de râs. Din păcate, în repriza a doua n-am mai avut luciditatea de la început. În prima parte am prestat un joc foarte bun, dar apoi am început să avem aceleași probleme ca și până acum. Am ratat multe aruncări deschise în momente foarte importante”, a spus Bogdan Murărescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc