AcasăSPORTBC Timişoara vrea victoria la Cluj

BC Timişoara vrea victoria la Cluj

150559_488586604494727_896168009_n1

 

 

 

 

Echipa antrenată de Srdjan Jovanovic caută a doua victorie la rând în acest retur. „Leii” vor evolua, vineri seara, la Cluj, în faţa celor de la „U” Mobitelco în ceea ce se anunţă a fi capul de afiş al etapei cu numărul 19. Timişorenii vor încerca să răzbune eşecul suferit în octombrie, primul din actualul sezon.

„Clujul e, după părerea mea, cea mai bună formație din România în acest moment. Spun asta deoarece au jucători foarte buni luați individual, au avut rezultate bune în ultima vreme și, în plus, au și un staff tehnic foarte bun. Cu siguranță, nu ne va fi deloc ușor, într-un astfel de meci nu putem fi niciodată siguri de victorie. Dar i-am urmărit atent, mai avem două zile în care să ne pregătim și sperăm să facem un joc cât mai bun vineri”, a declarat antrenorul Srdjan Jovanovic.

BC Timișoara nu se va putea baza la Cluj pe Andrei Căpușan, jucător accidentat la genunchi în partida câștigată de alb-violeți în weekend, cu Energia Rovinari. Partida U Mobitelco Cluj – BC Timișoara se va disputa vineri, cu începere de la ora 20, în sala „Horia Demian”. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc