Acasă EDITORIAL Bogăția trezorierului PSD scoate în evidență ”sărăcia” votanților partidului

Bogăția trezorierului PSD scoate în evidență ”sărăcia” votanților partidului

Citeam ieri în Newsweek cum un distins tovarăș al lui Daddy și-a tras vreo trei merțane (pentru cei mai puțin știutori de argou de tip votant PSD, este vorba despre trei autovehicule de lux, Mercedes V Class, Mercedes GLE Coupe 350 D și Mercedes GLK 250), cu o valoare de peste 200.000 de euro și a beneficiat și de aproape 1,8 de milioane de lei din banii pe care partidul îi primește ca subvenție de la stat. Totul pe persoană fizică, vorba unui alt fost celebru pesedist!

Acum vorbesc însă despre trezorierul PSD, unul dintre multele ”mâini drepte” ale lui Dragnea, sau – ca să fiu tot în nota populară, ușor de priceput de votantul pesedist – ”șeful la bani”. Deputatul Mircea Drăghici, pentru că despre el este vorba, a fost inițiatorul modificării legii de finanțare a partidelor, lege care acum prevede că partidele pot fi subvenționate cu maximum 0,04% din Produsul Intern Brut. Tot el a solicitat și introducerea unui prag minim de 0,02% din Produsul Intern Brut. Ei bine, acest proiect legislativ promovat de Drăghici a fost susținut masiv și de grupul parlamentarilor PNL! Asta ca să înțelegem bine  cam cum lucrează Puterea cu așa-zisa Opoziție, după principiul ”hai să dăm mână cu mână, că doar legea nu-i o frână!”.

Care a fost consecința legii? Păi a fost una foarte frumoasă pentru partide. De exemplu, PSD a luat de la bugetul de stat peste 83 milioane de lei din 2017 până acum. Asta înseamnă aproape 20 de milioane de euro. Fraților, 20 de milioane de euro!!!! OK, e clar că o parte din acești bani publici sunt necesari activităților cotidiene, organizatorice ale oricărui partid. Dar totuși, atât de mulți bani să primească din bugetul public, adică din banii noștri, ai tuturor?

Consecința aplicării legii respective este însă și mai frumoasă chiar pentru inițiatorul acesteia, deputatul Drăghici, cel care a pus în practică vechea vorbă românească: ”cine împarte, parte își face”. Așa că el a avut grijă ca ceva ”mărunțiș” din banii primiți de PSD de la bugetul public să se scurgă pentru plata unor bolizi de lux pe care îi folosește el și pentru ceva publicitate (în valoare de 1,8 milioane de lei) la televiziunea deținută în Pitești chiar de către consoarta lui. Schemă simplă, bani mulți!

Ei bine, m-aș fi așteptat ca distinsul domn Daddy să ia atitudine odată cu apariția în presă a informațiilor respective. Dar, ce să vezi, el sare în apărarea lui Drăghici! Asta spune multe.

Așa că, stimați votanți și simpatizanți PSD, atunci când vă doare pensia de mică ce este și când dați mărunt din dinți pentru că s-au scumpit toate, să spuneți o rugăciune în gând pentru cei care conduc merțane de 200.000 de euro bucata. E tot ce a mai rămas, fiindcă Justiție care să îi întrebe de sănătate, au avut grijă să nu mai existe! Iată cum bogăția trezorierului PSD scoate în evidență ”sărăcia” (cu duhul- n.n.) votanților partidului.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 moduri inedite prin care îți poți reduce stresul prin cumpărături inteligente

Probabil știi deja că atunci când ești stresată preferi să faci o sesiune de cumpărături fie, online, fie vizitând magazinele unui centru...

Este grădina ta pregătită pentru temperaturi scăzute? Iată 4 lucruri pe care să le faci iarna

Din momentul în care iarna își intră în drepturi și temperaturile foarte scăzute sunt prezente din ce în ce mai des, grădina...

Îți plac sporturile de iarnă? Află cum poți să nu te expui riscurilor accidentelor pe pârtie!

Sporturile de iarnă reprezintă unele dintre cele mai plăcute activități din sezonul rece, iar un cer albastru, soarele și cele mai bune...

3 industrii care au prosperat pe timpul pandemiei

Pandemia cauzata de noul coronavirus SARS-CoV-2 a afectat economiile tuturor tarilor din intreaga lume. Multe industrii au avut de suferit, iar numarul...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: