Acasă ADMINISTRATIE Brașovenii și turiștii care vizitează orașul au la dispoziție o aplicație gratuită...

Brașovenii și turiștii care vizitează orașul au la dispoziție o aplicație gratuită pentru a accesa serviciile administrației locale

[ad_1]

Brașovenii și turiștii interesați de serviciile Primăriei Brașov au la dispoziție aplicația My BrasovCity pentru a interacționa online cu administrația locală.

Aplicația My BrasovCity este disponibilă gratuit în magazinul de aplicații pentru sistemele de operare iOS și Android. Aplicația este dedicată utilizatorilor de dispozitive mobile (smartphone sau tabletă) și oferă acces către majoritatea serviciilor primăriei, fie prin instrumente dedicate, fie prin integrarea unor link-uri din portalul www.brasovcity.ro, afișate însă într-o interfață adaptată dispozitivului mobil utilizat.

Serviciile oferite de aplicație sunt: „harta incidentelor“, pe care puteți raporta orice problemă pe care primăria o poate remedia – de la gropi sau semne de circulație, până la deșeuri, parcare ilegală sau lucrări neautorizate, de exemplu – direcționare spre locurile de parcare publice, cu ajutorul navigatorului instalat pe telefon (de ex. Google Maps) și a dispozitivului GPS activat din telefon/tabletă; direcționare spre instituțiile locale, cu ajutorul navigatorului instalat pe telefon/tabletă (de ex. Google Maps) și a dispozitivului GPS activat din telefon/tabletă; posibilitatea plății impozitelor și taxelor și verificarea obligațiilor de plată, verificarea valabilității unui permis de liberă trecere. La acestea se adaugă: programări on-line pentru buletine, eliberarea permiselor de liberă trecere on-line, căutare de documente în registratură, evenimente, starea pârtiilor, traseele și orarul RATBV, reîncărcare carduri de călătorie RATBV, cumpărarea de bilete de intrare pentru Zoo Brașov.

Aplicația vă solicită înregistrarea fie cu date de autentificare dedicate (caz în care nu aveți acces la situația fiscală și plata taxelor și impozitelor aferente), fie cu parola și utilizatorul utilizate pentru înregistrarea în portalul www.brasovcity.ro.

Pentru orice problemă legată de utilizarea aplicației, informaticienii Primăriei Brașov vă stau la dispoziție la adresa de e-mail dtise@brasovcity.ro. Asigurați-vă că le transmiteți datele dumneavoastră de contact și o descriere cât mai detaliată a problemei, însoțită de un printscreen.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 sfaturi pentru a-ți crea o baie uimitoare

Băile sunt, în general, mult mai mici decât, să zicem, o bucătărie, o cameră de zi sau un dormitor, ceea ce înseamnă...

Măsuri decise de CJSU Alba pentru comunele Noșlac și Sohodol. Ce restricții trebuie respectate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a decis miercuri măsuri pentru comunele Noșlac și Sohodol. Acestea intră în vigoare de joi, 22...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: