AcasăSPORTCa la noi, la nimeni. Alte 3 puncte cadou pentru Hunedoara

Ca la noi, la nimeni. Alte 3 puncte cadou pentru Hunedoara

3  8401Așa cum era de așteptat, FC Hunedoara a făcut degeaba deplasarea la Turda. Măcinată de probleme financiare, gruparea clujeană nu s-a prezentat la meci și, cel mai probabil, va fi exclusă din campionat. Și partida din tur a avut parte de același deznodământ.

”Negru-albaștrii” și-au făcut datoria și s-au prezentat în orașul recunoscut pentru producția sticlei. Ba au și completat foaia de joc în speranța în care gazdele se vor răzgândi și vor intra în teren. Cu atât mai mult cu cât, acestea au și făcut încălzirea înaintea meciului! Lucrurile au stat însă exact pe dos, iar Vîrtan și compania au pășit pe teren doar pentru ca centralul întâlnirii să fluiere finalul prematur. Deși sunt mulțumiți de cele trei puncte primite cadou, oficialii Hunedoarei spun că ar fi preferat să joace, pentru că și așa, au doar două partide oficiale disputate până acum. „Evident că sunt bine venite cele trei puncte, dar aș fi preferat să le luăm pe teren. Așa, suntem deficitari la jocuri oficiale, însă ce putem să facem, acesta este nivelul la care a ajuns fotbalul românesc”, a declarat Marius Opric, antrenorul Hunedoarei. în ceea ce îi privește pe turdeni, cel mai probabil, ei vor fi excluși din competiție, după ce au ajuns la cea de-a doua neprezentare din acest sezon.

În tot acest timp, fanii au trecut la munca de jos. „Înarmați” cu saci menajeri, fanii grupării de pe Cerna au încercat să facă ceva constructiv în ziua în care, în mod normal, trebuiau să își susțină favoriții. Și-au dat întâlnire la stadion și ajutați de o serie de voluntari, în fruntea cărora s-a aflat chiar primarul municipiului, Viorel Arion, dar și de juniorii clubului hunedorean,  au făcut curat atât în tribune, cât și în jurul stadionului, la capătul unei acțiuni care nu s-a mai întâlnit pe arenele din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc