Acasă ADVERTORIAL Cadourile devin plictisitoare? Iată 4 idei de cadouri de care soțul tău...

Cadourile devin plictisitoare? Iată 4 idei de cadouri de care soțul tău chiar se va bucura

Adesea, atunci când vine vorba de cadouri, este destul de simplu să alegi cadouri pentru femei, dar opțiunile sunt limitate în ceea ce privește cadourile pentru bărbați. Dacă deja pui în balanță să-i cumperi un set nou de pijamale sau o cămașă, s-ar putea să ai nevoie să regândești puțin opțiunile pe care le ai la dispoziție și să-ți lași mintea să devină mai creativă. Evaluează-i nevoile, hobby-urile și dorințele și vei vedea că nu trebuie să cauți foarte mult cadoul potrivit care să-l bucure și care să nu fie oferit doar din necesitate.

Iată principalele 4 opțiuni de cadouri pentru soțul tău!

O geantă de călătorie

Dacă îți dorești un cadou care să rămână practic, dar care să și aducă o surpriză cu el, o geantă de călătorie este soluția ideală, atât în scenariul în care soțul tău își aruncă mereu lucrurile în bagaj cu jumătate de oră înainte de călătorie, cât și în scenariul în care își pregătește meticulos toate lucrurile cu câteva zile înainte. Alege un model bine compartimentat și, dacă ai posibilitate, oferă-i și o destinație în care să își poată folosi noua geantă. Cadourile care provoacă la aventură sunt  mereu o idee bună, mai ales dacă simți că ai început să oferi cadouri plictisitoare.

Accesorii pentru hobby-urile lui

Indiferent ce hobby are soțul tău, este aproape imposibil ca el să dețină toate accesoriile care vin împreună cu activitățile pe care le desfășoară. Fie că este vorba despre gadgeturi pentru snowboard sau ski, lansete pentru pești răpitori pentru zilele de pescuit, căști audio pentru o experiență muzicală diferită sau orice altceva știi că i-ar putea face experiența zilelor libere mai plăcută, opțiuni vei găsi suficiente dacă știi să cauți puțin mai departe de lucrurile de bază. În ceea ce privește lansetele, ai de ales dintr-o gamă variată de astfel de unelte de pe Fishingmall.ro, chiar pe cea care crezi că i s-ar potrivi perfect.

Experiențe noi

Dacă nu vrei să-i oferi neapărat un obiect material, un cadou inedit ar fi o experiență nouă, fie doar pentru el, fie pentru amândoi. Gândește-te la lucruri pe care și-a dorit dintotdeauna să le facă, la ce se află pe bucket list-ul lui sau la experiențe care i-ar putea crea noi pasiuni. Orientează-te spre zona culinară, seri de degustare de vin, sporturi extreme, concerte sau experiențe senzoriale și vei găsi, cu siguranță, ceva potrivit pentru el. 

Un obiect care îl leagă de copilărie

Chiar dacă soțul tău este un bărbat matur, în toată firea, vei observa că nu este prea departe nici copilul din el, trebuie doar să găsești portița de acces spre această latură a sa. De aceea, ajută-l să facă o călătorie în trecut și află ce și-a dorit când era copil și nu a putut avea și adu-i tu acel lucru. Dacă nu te gândeai că o să oferi jucării, mingi, chitare sau cine știe ce alte obiecte de joc unui bărbat în floarea vârstei, s-ar putea să fie nevoie să te gândești de două ori. Cu siguranță un astfel de cadou, deși simbolic, va fi unul emoționant pentru el.

În final, cadoul ideal poate avea multe forme și nu trebuie să devină o bătaie de cap, deoarece vei pierde din entuziasmul de a oferi, propriu-zis, un cadou. Rămâi receptivă la dorințele și activitățile de zi cu zi ale soțului tău și vei găsi, cu siguranță, ceva potrivit care să creeze un moment unic pentru el. 

Sursa: unsplash.com

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Abia te-ai întors din vacanță, dar nu te simți pregătit să înfrunți stresul de la job? Iată 3 trucuri pentru a te readapta vieții...

Vacanța de vară s-a terminat, dar tu poate că n-ai starea necesară ca să te întorci rapid la job. Mintea îți este...

Pariurile sportive – fenomen de masă și veritabilă industrie accesorie sportului

Sportul continuă să suscite un interes major pentru foarte mulți oameni, atât ca formă de divertisment, prin urmărirea evenimentelor preferate, cât și...

TOP 5 trucuri prin care îți poți îmbunătăți procesul de producție

Procesele de producție simplificate sunt vitale pentru succesul companiilor producătoare. Cu toate acestea, există încă mult spațiu de îmbunătățire în cadrul multor...

Află topul celor 4 calități care îți garantează succesul în viață

Succesul în viață presupune, pe scurt, să te simți împlinită cu situația pe care o ai, independența financiară fiind unul dintre principalele...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: