Acasă de pasti in maramures Campanie de promovare a producătorilor și meșteșugarilor din Maramureș, cu ocazia sărbătorii...

Campanie de promovare a producătorilor și meșteșugarilor din Maramureș, cu ocazia sărbătorii Paștilor


Camera de Comerț și Industrie Maramureș, în colaborare cu Baia Mare Value Centre, lansează campania ”De Paști … din Maramureș”.

În perioada 23-30 aprilie, producătorii și meșteșugarii locali sunt invitați să se alăture primei ediții a acestei campanii specifică gustului și culorii sărbătorilor pascale, în cadrul căreia își vor putea promova produsele care i-au făcut cunoscuți pe piața locală și națională.

Cu respectarea tuturor normelor și măsurilor sanitare impuse de pandemia de COVID-19, atât în parcarea centrului comercial cât și în galeria din interior vor fi expuse spre comercializare oferte variate de delicatese culinare, decorațiuni tradiționale și alte produse artizanale (Home&Deco) specifice sărbătorilor de Paști. Pentru închirierea unui spațiu în exterior se promovează afacerea de genul street food, iar agenții economici sunt încurajați să își comercializeze produsele din domeniul gastronomiei în rulote dotate cu echipamentul necesar în această privință (ex. food truck).

Agenții economici interesați să participe la această campanie pot afla mai multe detalii la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Bd. Unirii, nr 16, telefon 0262-221510, 0733-674898, e-mail: expo@ccimm.ro sau pe site-ul organizației – www.ccimm.ro.

În situația în care contextul epidemiologic de la acea dată va impune noi restricții și organizatorii se vor afla în imposibilitatea de a organiza această campanie, acțiunea ”De Paști … din Maramureș” va fi anulată.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: