Acasă CULTURĂ, ARTĂ & MEDIA Cărți cu preț redus la biblioteca din Deva

Cărți cu preț redus la biblioteca din Deva

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva găzduiește în perioada 22 ianuarie – 22 februarie 2016 un stand de carte cu vânzare dedicat Grupului Editorial RAO. Standul va fi amenajat, ca de obicei, în incinta Secției de Artă și Carte Franceză a Bibliotecii.

Editura RAO este una dintre cele mai prestigioase, mai îndrăgite și mai bine cotate edituri din România. Face parte din Grupul Editorial RAO, fondat în urmă cu peste 20 de ani, în 1993, grup structurat în două divizii editoriale: RAO International Publishing Company și Enciclopedia RAO.

Încă de la început, Editura RAO și-a îndreptat atenția spre traduceri de cărți importante din literatura universală, titlurile fiind selectate cu deosebită competență și cu dorința de a cuceri un număr cât mai mare de cititori. Aspectul grafic al acestor cărți este deosebit de elegant, ceea ce face cu atât mai atractive titlurile apărute la RAO.

Editura RAO publică literatură de ficțiune și nonficțiune, în egală măsură, în serii tematice, atât pentru adulți, cât și pentru copii și tineri. În ultima vreme, numărul de titluri nou publicate s-a ridicat la câteva sute anual.

Colecțiile cele mai cunoscute și mai apreciate de cititori sunt: RAO Class, Opere XX/Clasici contemporani, RAO Contemporan, Thriller, Aventuri, Acțiune, Mystery.

Autorii publicați reprezintă și ei un punct de atracție: Denis Diderot, Stendhal, Charles Dickens, Lev Tolstoi, Albert Camus, André Gide, Antoine de Saint Exupéry, Jean Paul Sartre, William Faulkner, John Steinbeck, Hermann Hesse, Franz Kafka, Thomas Mann, G. G. Marquez.

De asemenea, sunt promovați autori noi, relativ necunoscuți publicului român: Andahazi, Julian Barnes, Joseph Heller, Marguerite Duras, Rosa Montero, Sandro Veronesi etc. Se remarcă romanele polițiste și cărțile de acțiune semnate Agatha Christie, Tom Clancy, John Grisham, David Baldacci, John Le Carré, Colin Forbes, Frederick Forsyth, Anne Rice, John Saul, Dan Brown.

Ficțiunea pentru copii și tineri deține și ea un loc important, reprezentată prin autori precum J.R.R. Tolkien, C.S. Lewis, Christopher Paolini, Stephenie Meyer, Moony Witcher etc.

RAO este considerată editura cu cel mai important și mai prolific sector enciclopedic de pe piața românească, enciclopediile ilustrate RAO abordând o mare diversitate de subiecte, adaptate gusturilor oricărui cititor.

Se remarcă, de asemenea, cărțile practice (grădinărit, medicină, management, rețete culinare, literatură motivațională etc.), de cultură generală (istorie, religie, artă), de hobby și divertisment.

Standul Grupului Editorial RAO își așteaptă publicul cititor din Deva cu ultimele noutăți, cu cărți la prețuri promoționale.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 sfaturi pentru a-ți crea o baie uimitoare

Băile sunt, în general, mult mai mici decât, să zicem, o bucătărie, o cameră de zi sau un dormitor, ceea ce înseamnă...

Măsuri decise de CJSU Alba pentru comunele Noșlac și Sohodol. Ce restricții trebuie respectate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a decis miercuri măsuri pentru comunele Noșlac și Sohodol. Acestea intră în vigoare de joi, 22...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: