Acasă CULTURĂ, ARTĂ & MEDIA Cărți cu preț redus la standul editurii ALL organizat la biblioteca din...

Cărți cu preț redus la standul editurii ALL organizat la biblioteca din Deva

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează în perioada 16 iunie – 16 iulie 2015 un stand de carte cu vânzare al grupului de edituri ALL din București, stand care va funcționa în incinta Secției de Artă și Carte Franceză a bibliotecii. 

Toți iubitorii de carte, dornici să ăși achiziționeze unul dintre volumele tipărite de editura ALL trebuie să știe că beneficiază lacumpărarea de la standul organizat la biblioteca din Deva de o reducere de 30 de procente față de prețul standard. De asemenea, editura vine și cu nu mai puțin de 40 de titluri de carte pentru copii ale căror preț este unic: 7 lei.

Editura All a fost înființată în anul 1991. De-a lungul a peste două decenii, una dintre cele mai prestigioase și mai căutate edituri specializate pe carte universitară din toate domeniile de studiu, carte școlară (manuale, auxiliare, dicţionare, atlase) şi carte generală (literatură română şi universală, albume color, carte practică), carte pentru copii (Galaxia copiilor) etc.

Paleta de titluri oferite an de an a fost tot mai diversificată și a reușit să acopere principalele domenii de interes ale unui public cititor exigent, în special din mediul academic și universitar: drept, economie, medicină, informatică, matematică, fizică, chimie, istorie, filozofie, psihologie, biologie etc.

Grupul editorial ALL are în structura sa Editura ALL (1.500 de titluri și 3.200 cărți vândute zilnic), Editura ALL EDUCAŢIONAL (lider pe piața manualelor, peste 500 de titluri și peste 10 milioane de exemplare vândute), Editura ALLFA (peste 500 de titluri de carte de ficțiune de autori străini și români, memorii și carte practică publicate, 1 milion de exemplare vândute), Editura HELEN EXLEY – CĂRŢI ÎN DAR (peste 120 de titluri de cărți-cadou în excelentă ținută grafică) şi societatea de distribuţie BIC ALL Distribution.
Dacă inițial profilul a fost de carte academică şi universitară, astăzi acest profil este extrem de diversificat, venind în întâmpinarea gusturilor şi cerinţelor cititorilor.

Dintre autorii prestigioși publicați de Editura All se remarcă Cesare Pavese, Mario Vargas Llosa, George Eliot, Corinne Hofmann, Valerio Massimo Manfredi, Guillaume Musso, iar dintre scriitorii români îi remarcăm pe Bujor Nedelcovici (serie de autor), Răzvan Petrescu, Mircea Horia Simionescu, Virgil Tănase, Paul Goma. De asemenea, pot fi găsite cărți dedicate maeștrilor teatrului românesc: Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Găitan, Stela Popescu, Horațiu Mălăele, Alexandru Arșinel.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

NU pleca în concediu până nu verifici aceste aspecte! Transformă fiecare vacanță într-o experiență plăcută!

Pentru fiecare român concediul este cea mai așteptată perioadă, mai ales după luni intense de muncă. Chiar dacă nevoia de a pleca...

Știai că poți aduce AVENTURA în viața ta fără să părăsești locuința?

Majoritatea oamenilor vor o viață palpitantă, plină de adrenalină, dar puțini reușesc să-și pună în practică dorințele, din diferite motive. Unele sunt...

Care sunt domeniile din Vest în care sunt indispensabili transpaleții?

În fiecare domeniu există anumite lucruri care sunt indispensabile și fără de care munca nu poate fi întreprinsă. Dacă în medicină ai...

Top 3 alegeri excepționale pe care să le faci pentru bucătăria ta modernă

Atunci când vine vorba de amenajat bucătăria, cu siguranță îți dorești cele mai moderne, frumoase și calitative lucruri. După ce te-ai decis...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: