AcasăSTIRICărți cu preț redus la standul editurii ALL organizat la biblioteca din...

Cărți cu preț redus la standul editurii ALL organizat la biblioteca din Deva

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează în perioada 16 iunie – 16 iulie 2015 un stand de carte cu vânzare al grupului de edituri ALL din București, stand care va funcționa în incinta Secției de Artă și Carte Franceză a bibliotecii. 

Toți iubitorii de carte, dornici să ăși achiziționeze unul dintre volumele tipărite de editura ALL trebuie să știe că beneficiază lacumpărarea de la standul organizat la biblioteca din Deva de o reducere de 30 de procente față de prețul standard. De asemenea, editura vine și cu nu mai puțin de 40 de titluri de carte pentru copii ale căror preț este unic: 7 lei.

Editura All a fost înființată în anul 1991. De-a lungul a peste două decenii, una dintre cele mai prestigioase și mai căutate edituri specializate pe carte universitară din toate domeniile de studiu, carte școlară (manuale, auxiliare, dicţionare, atlase) şi carte generală (literatură română şi universală, albume color, carte practică), carte pentru copii (Galaxia copiilor) etc.

Paleta de titluri oferite an de an a fost tot mai diversificată și a reușit să acopere principalele domenii de interes ale unui public cititor exigent, în special din mediul academic și universitar: drept, economie, medicină, informatică, matematică, fizică, chimie, istorie, filozofie, psihologie, biologie etc.

Grupul editorial ALL are în structura sa Editura ALL (1.500 de titluri și 3.200 cărți vândute zilnic), Editura ALL EDUCAŢIONAL (lider pe piața manualelor, peste 500 de titluri și peste 10 milioane de exemplare vândute), Editura ALLFA (peste 500 de titluri de carte de ficțiune de autori străini și români, memorii și carte practică publicate, 1 milion de exemplare vândute), Editura HELEN EXLEY – CĂRŢI ÎN DAR (peste 120 de titluri de cărți-cadou în excelentă ținută grafică) şi societatea de distribuţie BIC ALL Distribution.
Dacă inițial profilul a fost de carte academică şi universitară, astăzi acest profil este extrem de diversificat, venind în întâmpinarea gusturilor şi cerinţelor cititorilor.

Dintre autorii prestigioși publicați de Editura All se remarcă Cesare Pavese, Mario Vargas Llosa, George Eliot, Corinne Hofmann, Valerio Massimo Manfredi, Guillaume Musso, iar dintre scriitorii români îi remarcăm pe Bujor Nedelcovici (serie de autor), Răzvan Petrescu, Mircea Horia Simionescu, Virgil Tănase, Paul Goma. De asemenea, pot fi găsite cărți dedicate maeștrilor teatrului românesc: Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Găitan, Stela Popescu, Horațiu Mălăele, Alexandru Arșinel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc