Acasă CULTURĂ, ARTĂ & MEDIA Cărți cu preț redus până la 40% la standul editurii Univers Enciclopedic...

Cărți cu preț redus până la 40% la standul editurii Univers Enciclopedic deschis la biblioteca din Deva

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează în perioada 20 octombrie – 20 noiembrie 2015 un stand de carte cu vânzare al Editurii Univers Enciclopedic Gold din București. Standul va fi accesibil publicului la Secția de Artă și Carte Franceză a Bibliotecii, unde cărțile vor fi puse în vânzare cu o reducere de preț din partea editurii.

Editura Univers Enciclopedic Gold a luat fiinţă în anul 1994, în Bucureşti. De-a lungul celor peste 20 de ani de existență, editura a reușit să se impună în peisajul editorial românesc prin mii de titluri din cele mai variate domenii: dicţionare, enciclopedii, filosofie, religie, mitologie, antropologie, psihologie, antroposofie, pedagogie, istorie, literatură, cărţi pentru copii etc. Acestea au atras aprecierea publicului cititor care știe că Editura Univers Enciclopedic Gold îi oferă cărți de valoare și utile atât pentru formarea profesională, cât și pentru cultura generală.

Editura a avut de la început o politică editorială diversificată, primită cu mare interes de publicul cititor, a oferit cititorilor carte de bună calitate, la un preţ accesibil şi cu o prezentare grafică de excepţie. Imediat după înființare, Editura Univers Enciclopedic Gold a participat la toate târgurile importante de carte din România şi străinătate, unde s-au primit distincţii şi premii importante.

Principalele colecții ale editurii sunt:

Dicţionare şi enciclopedii, care oferă lucrări esenţiale pentru cultura noastră, concepute de prestigioşi autori români, sub auspiciile Academiei Române sau ale unor institute din subordinea acesteia, precum şi dicţionare scrise de specialişti străini.

Dicţionare bilingve, instrumente de lucru ideale pentru specialişti, studenţi şi elevi, precum şi un ghid util pentru toţi cei care vor să se familiarizeze cu particularităţile unor limbi de circulaţie universală.

Dicţionare domeniale, cuprinzând lucrări de referinţă din diverse domenii ale ştiinţelor umane, alcătuite de autori români sau străini şi apărute sub îngrijirea unor specialişti din mediul universitar şi academic.

Cogito, care oferă cititorilor interesaţi opere filosofice clasice traduse în a doua jumătate a secolului al XX-lea, precum şi traduceri, realizate pentru prima oară în cultura română, din operele unor filosofi precum Filon din Alexandria, Toma din Aquino, Siger din Brabant, René Descartes, Boetius din Dacia etc.

Filosofie medievală, cuprinzând tratate ale filosofiei medievale în variantă bilingvă, cu aparat critic şi exegeză moderne. Colecţia îşi propune recuperarea în cultura contemporană a gândirii medievale arabe şi latine, suport şi sursă ale modernităţii filosofice.

Biblioteca Rudolf Steiner și Biblioteca antroposofică, care cuprind scrieri din vasta operă a lui Rudolf Steiner precum și lucrări ale unor specialişti de reputaţie internaţională care abordează problemele cele mai importante ale cunoaşterii din perspectiva antroposofiei.

Arta de a trăi, cărți care oferă o deschidere către diversele sfere şi dimensiuni ale existenţei omeneşti, cât mai multe abordări ale vieţii, prin care orice om poate regăsi plenitudinea şi bucuria de a trăi.

Historia religiorum, cu importante studii de istorie a religiilor, a instituţiilor, experienţelor şi ideilor religioase care au contribuit la constituirea condiţiei umane, din preistorie până în epoca noastră.

Psihologie, domeniu de larg interes, cu lucrări de referinţă din psihologia clasică și contemporană, scrise de autori de mare prestigiu internaţional.

Opere fundamentale, colecţie coordonată de Fundaţia Naţională pentru Ştiinţă şi Artă (sub auspiciile Academiei Române), oferind ediţii ştiinţifice, pregătite de specialişti, ale operelor celor mai importanţi scriitori din cultura română. Colecţia se adresează tuturor celor care vor să aibă în biblioteca personală autori reprezentativi în ediţii integrale.

Cărţi pentru copii oferă micilor cititori cele mai frumoase poveşti, devenite clasice, cuprinse în colecţii inedite, care pot să le stârnească gustul pentru literatură.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Joburi de pandemie: În ce domenii pot lucra tinerele necalificate de până în 25 de ani

Piața muncii este destul de fragilă în aceste momente în care multe firme nu știu ce se va întâmpla cu ele pe...

NU pleca în concediu până nu verifici aceste aspecte! Transformă fiecare vacanță într-o experiență plăcută!

Pentru fiecare român concediul este cea mai așteptată perioadă, mai ales după luni intense de muncă. Chiar dacă nevoia de a pleca...

Știai că poți aduce AVENTURA în viața ta fără să părăsești locuința?

Majoritatea oamenilor vor o viață palpitantă, plină de adrenalină, dar puțini reușesc să-și pună în practică dorințele, din diferite motive. Unele sunt...

Care sunt domeniile din Vest în care sunt indispensabili transpaleții?

În fiecare domeniu există anumite lucruri care sunt indispensabile și fără de care munca nu poate fi întreprinsă. Dacă în medicină ai...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: