AcasăSTIRIHUNEDOARACea mai frumoasă fată din Transilvania este o tânără deveancă

Cea mai frumoasă fată din Transilvania este o tânără deveancă

denisa3Denisa Luisa Popa, o tânără de doar 16 ani din Deva a fost aleasă Miss Transilvania 2016, vineri seara, la sala de evenimente Pandora Palace din Oradea. Denisa a concurat cu alte 20 de fete pentru a câștiga coronița de regină a frumuseții în Transilvania.

Concursul de la Oradea – deși doar la a doua ediție – este considerat ca fiind cel mai important concurs anual de frumusețe din Transilvania. Evenimentul a fost organizat de Cătălina Burlo Events în colaborare cu MissTv România și i-a avut ca și prezentatori pe Adelina Pestrițu și Victor Slav. În sală au fost însă o sumeddenie de alte personalități din lumea mondenă, precum Bogdan Vlădău, Vica Blochina și Florentina Opris.

Participantele au trecut prin patru probe pentru a convinge și spectatorii de aptitudinile avute. Prima probă a constat în prezentarea participantelor, aceasta fiind urmată de cea mai sexy probă, cea a costumelor de baie. Ținutele fetelor pentru această probă au fost asigurate de Laurențiu Dobre. Alina Sabău a oferit ținutele pentru cea de-a treia probă, casual coktail. În ultima probă, cea a rochiilor de seară, aspirantele au purtat ținute semnate tot de Alina Sabău, din colecția „Birds of paradise”.

denisPe lângă concursul de miss, spectatorii prezenți la sala de evenimente Pandora Palace au putut admira prezentări de modă semnate de Giuliano Sabau Shoes, Damao Cibrao, Alina Sabău sau Hardcore Fashion. 
În pauzele dintre probe au concertat Tiziana Sinagra și Thomas Grazioso din Italia, dar și Bogdan Vlădău.

Deși a fost o misiune extrem de grea, juriul a desemnat-o în final pe Denisa Luisa Popa din Deva ca fiind cea mai frumoasă transilvăneancă și i-au înmânat coronița de Miss Transilvania 2016. Locul al doilea a fost ocupat de Denisa Cristina Cudac din Satu Mare, iar podiumul a fost completat de Diana Maftei din Târgu Mureș. Totodată, juriul a ales o altă hunedoreancă,  pe Diana Cocârlă din Călan, ca fiind Miss Bikini Transilvania 2016.

Alte premii au mai fost acordate Laurei Țodan din Oradea (Miss Carpați 2016) și Andradei Pasc din Arad (Miss Fainoșag). De asemenea, Olimpia Carmina din Târgu Mureș a primit premiul Miss Transilvania Fashion 2016.

Căștigătoarele au primit premii în valoare totală de peste 5 000 de euro.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc