Acasă STIRI CEH, peste 1,6 miliarde datorie la bugetele de stat

CEH, peste 1,6 miliarde datorie la bugetele de stat

[ad_1]

Ani la rând compania energetică hunedoreană a funcționat pe pierderi. Lipsa strategiilor, a viziunii, a managementului profesionist, au adus compania în insolvență. Iar datoriile au continuat să crească. Numai către bugetele de stat, CEH are restanțe de peste 1,6 miliarde de lei.

Bugetul de stat, capitolul cu cea mai mare datorie

Datele publice, centralizate de ANAF la finele lui 2020 arată că la bugetul de stat CEH are datorii de 882.799.531 lei. Din această sumă, 207.341.133 lei reprezintă accesoriile, adică penalitățile.

Bugetul asigurărilor sociale de stat reprezintă un alt capitol la care CEH datorează peste 500 de milioane de lei. Restanțele ajunseseră, la 31 decembrie 2020, la suma de 627.879.551 lei. Aproape 160 de milioane din această sumă o rerezintă penalitățile.

Către bugetul asigurărilor de sănătate, CEH datorează 163.338.195 lei. Din acest total, 38.004.986 lei este reprezentat de penalități.

Cea mai mică datorie a CEH este către bugetul asigurărilor de șomaj, capitol la care compania datora, la finele anului trecut, 13.238.207 lei. Peste 4,8 milioane din această sumă reprezintă accesoriile aplicate pentru neplata banilor către șomaj.

Adunate, sumele restante la cele patru bugete ajung la suma de 1.687.255.484 lei. Sumă care era datorată la finele anului 2020.

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Top 4 meserii potrivite pentru femeile prezentabile

Joburile pentru femei pot fi impartite in mai multe categorii. Astfel, exista cateva meserii care sunt ideale pentru femeile prezentabile, cu un...

Cum poți arăta fabulos toamna. 3 trucuri pe care le folosesc specialiștii pentru ținute senzaționale

Toamna a venit, iar temperaturile de vară au fost înlocuite cu unele mult mai scăzute, puloverele, jachetele sau pardesiile făcându-și loc rapid...

Vrei să-ți pregătești mașina pentru iarnă? Iată 6 lucruri pe care trebuie neapărat să le faci înainte de prima ninsoare

Să petreci timp asigurându-te că mașina ta este pregătită pentru iarnă nu numai că te poate ajuta să previi o avarie sau...

Vrei să îți menții angajații fericiți și motivați? Află cum să organizezi un teambuilding de succes!

Dacă și tu ești antreprenor, atunci probabil că știi deja cât de importantă este echipa pe care ți-o formezi și care va...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: