Acasă NAȚIONAL Cel mai modern aquapark din vestul României îşi deschide porţile la Oradea

Cel mai modern aquapark din vestul României îşi deschide porţile la Oradea

Cel mai modern aquapark din vestul țării își deschide porțile pe 10 septembrie la Oradea, după ce investiția în valoare de 15 milioane euro, cofinanţată pe jumătate din fonduri europene, a fost finalizată.

aq1Nymphaea Aquapark Oradea, cel mai modern aquapark din vestul României, își deschide porțile în 10 septembrie, deși lucrările propriu-zise sunt finalizate de mai multe luni de zile. Din păcate sezonul estival din acest an a fost ratat, complexul rămânând închis, asta după ce Administraţia Domeniului Public Oradea a eșuat din lipsă de concurenţi în prima licitație pentru achiziţionarea serviciilor aferente funcţionării unităţilor de alimentaţie publică din interior.

“După finalizarea verificărilor şi optimizarea fluxului vizitatorilor, conducerea SC Administraţia Domeniului Public SA este în masură a comunica publicului că data deschiderii Nymphaea Aquapark Oradea este sâmbătă, 10.09.2016, începând cu ora 10”, se arată într-o informare trimisă către presă.

ADP Oradea mai informează că “până la deschidere vor continua testele de anduranţă, se va face pregătirea personalului, testarea sistemelor informatice şi aprovizonarea cu produse necesare, atât zonei wellness cât şi unităţilor de alimentaţie publică”.

aq2Aquapark-ul Nymphaea din Oradea este cea mai mare investiție publică de acest gen din România, derulată de Primăria Oradea. Lucrările la aquapark-ul întins pe o suprafață de șapte hectare și 5.000 de metri pătrați de luciu de apă au început în februarie 2015, recepția având loc în luna mai 2016. Aquaparkul din Oradea s-a construit pe locul fostului Ștrand Municipal, printr-un mega-proiect de 88,3 milioane de lei, contribuția Primăriei Oradea fiind de 38,9 milioane de lei, iar diferența, din fonduri europene.

Complexul Nymphaea cuprinde 14 bazine și 12 tobogane, în mai multe clădiri, un complex multifuncțional, o clădire pentru bazinele acoperite împărțite în trei zone cu specific family, relax și aventură, precum și un complex comercial destinat consumatorilor. În incinta spațiului de agrement vor funcționa terenuri de sport, zone de agrement, spații verzi, precum și o parcare cu 230 de locuri.

aq4În zona wellnes se vor găsi cabinete de înfrumusețare, cosmetică, estetică dentară, saloane de masaj, tratamente acvatice, saune — rusească, finlandeză, cu infraroșii, cameră cu sare, cameră cu gheață, saună turcească, salon pentru masaj turcesc (cu spumă de săpun, masaj cu perie de păr de cămilă etc).

Prețurile de intrare au fost aprobate de Consiliul Local, fiind sub media pieței. Cu 50 de lei se poate petrece toată ziua, timp de 12 ore, dar sunt și alternative, pentru trei ore — 25 de lei adulți, 12 lei pentru copii.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Cum transformi bucătăria bunicii într-un spațiu modern, fără să renunți la farmecul copilăriei

Copilăria înseamnă pentru mulți perioada petrecută în casa bunicilor. O mulțime de sentimente frumoase îi copleșesc, așa că nu e de mirare...

3 moduri inedite prin care îți poți reduce stresul prin cumpărături inteligente

Probabil știi deja că atunci când ești stresată preferi să faci o sesiune de cumpărături fie, online, fie vizitând magazinele unui centru...

Este grădina ta pregătită pentru temperaturi scăzute? Iată 4 lucruri pe care să le faci iarna

Din momentul în care iarna își intră în drepturi și temperaturile foarte scăzute sunt prezente din ce în ce mai des, grădina...

Îți plac sporturile de iarnă? Află cum poți să nu te expui riscurilor accidentelor pe pârtie!

Sporturile de iarnă reprezintă unele dintre cele mai plăcute activități din sezonul rece, iar un cer albastru, soarele și cele mai bune...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: