Acasă NAȚIONAL Cel mai modern aquapark din vestul României îşi deschide porţile la Oradea

Cel mai modern aquapark din vestul României îşi deschide porţile la Oradea

Cel mai modern aquapark din vestul țării își deschide porțile pe 10 septembrie la Oradea, după ce investiția în valoare de 15 milioane euro, cofinanţată pe jumătate din fonduri europene, a fost finalizată.

aq1Nymphaea Aquapark Oradea, cel mai modern aquapark din vestul României, își deschide porțile în 10 septembrie, deși lucrările propriu-zise sunt finalizate de mai multe luni de zile. Din păcate sezonul estival din acest an a fost ratat, complexul rămânând închis, asta după ce Administraţia Domeniului Public Oradea a eșuat din lipsă de concurenţi în prima licitație pentru achiziţionarea serviciilor aferente funcţionării unităţilor de alimentaţie publică din interior.

“După finalizarea verificărilor şi optimizarea fluxului vizitatorilor, conducerea SC Administraţia Domeniului Public SA este în masură a comunica publicului că data deschiderii Nymphaea Aquapark Oradea este sâmbătă, 10.09.2016, începând cu ora 10”, se arată într-o informare trimisă către presă.

ADP Oradea mai informează că “până la deschidere vor continua testele de anduranţă, se va face pregătirea personalului, testarea sistemelor informatice şi aprovizonarea cu produse necesare, atât zonei wellness cât şi unităţilor de alimentaţie publică”.

aq2Aquapark-ul Nymphaea din Oradea este cea mai mare investiție publică de acest gen din România, derulată de Primăria Oradea. Lucrările la aquapark-ul întins pe o suprafață de șapte hectare și 5.000 de metri pătrați de luciu de apă au început în februarie 2015, recepția având loc în luna mai 2016. Aquaparkul din Oradea s-a construit pe locul fostului Ștrand Municipal, printr-un mega-proiect de 88,3 milioane de lei, contribuția Primăriei Oradea fiind de 38,9 milioane de lei, iar diferența, din fonduri europene.

Complexul Nymphaea cuprinde 14 bazine și 12 tobogane, în mai multe clădiri, un complex multifuncțional, o clădire pentru bazinele acoperite împărțite în trei zone cu specific family, relax și aventură, precum și un complex comercial destinat consumatorilor. În incinta spațiului de agrement vor funcționa terenuri de sport, zone de agrement, spații verzi, precum și o parcare cu 230 de locuri.

aq4În zona wellnes se vor găsi cabinete de înfrumusețare, cosmetică, estetică dentară, saloane de masaj, tratamente acvatice, saune — rusească, finlandeză, cu infraroșii, cameră cu sare, cameră cu gheață, saună turcească, salon pentru masaj turcesc (cu spumă de săpun, masaj cu perie de păr de cămilă etc).

Prețurile de intrare au fost aprobate de Consiliul Local, fiind sub media pieței. Cu 50 de lei se poate petrece toată ziua, timp de 12 ore, dar sunt și alternative, pentru trei ore — 25 de lei adulți, 12 lei pentru copii.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Iată 3 piese vestimentare care NU trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat toamna aceasta!

Odată cu venirea sezonului rece, este și momentul să-ți reînnoiești garderoba. Există câteva piese esențiale, de care nu te poți lipsi toamna....

Știai de ce ai nevoie pentru a naviga pe ambarcațiuni cu vele sau motor?

Navigația a însoțit umanitatea încă de la începuturile ei timide. Omul a fost fascinat, uneori, nevoit, alteori, curios, să străbată întinderile de...

Află când și cum să alegi primul telefon al copilului tău!

După o anumită vârstă, cei mai mulți dintre copii își doresc propriul telefon mobil și încep să își copleșească părinții cu rugăminți...

Top 5 sfaturi de fashion de la femeile din Vest

Fiecare femeie în parte are stilul propriu și unic de a se îmbrăca, comporta, gesticula și mânca, de exemplu. Cu toate acestea,...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: