AcasăADMINISTRATIECentru civic modern la Petroșani

Centru civic modern la Petroșani

Un proiect în valoare de 19,5 milioane de lei denumit Reabilitare  Zonă Pietonală şi Parcuri în  Centrul Municipiului Petroşani, proiect finanţat de Uniunea Europeană, Guvernul României şi din bugetul local al Municipiului Petroşani a ajuns la final. Centrul civic al municipiului Petroşani a fost schimbat în totalitate pe parcursul unui an de zile, parcuri moderne, alei pietonale, spaţii de joacă, dar şi panouri informative pentru turişti, fiind elementele care il decorează.Printr-un comunicat remis presei, Primăria municipiului Petrșani invită marţi, 30 octombrie 2012, ora 12, în Sala de Marmură a Primăriei, pe toţi cei care vor să vadă cum a fost construit din temelii centrul civic al oraşului.

Conform planului detaliat de lucrări, in cadrul proiectului a fost reabilitată zona pietonală cuprinsă intre Piaţa Victoriei şi Parcul “Comunitatea Europeană”, de lângă Teatrul de Stat “Ion D. Sîrbu”.
Zona pietonală a fost reabilitată  cu pavaj din piatră, întrerupte de zone verzi,au fost reabilitate sau construite noi fântâni arteziene şi spaţii de odihnă,iar alte două parcuri au fost şi ele finalizate. În plus, lucrări de reamenajare s-au desfăşurat şi în zona de agrement de la Brădet, unde s-a reconstruit întreg spaţiul destinat turiştilor.

Copyright foto: http://ghiocel07.wordpress.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc