Acasă STIRI ARAD Centru de Excelență pentru Elevi la Arad

Centru de Excelență pentru Elevi la Arad

Asociaţia Centrul de Excelenţă din Arad a demarat proiectul Centrul de Excelență pentru Elevi, care să susţină elevii capabili de performanţă educaţională deosebită. Specific acestui centru de excelenţă este faptul că va fi dedicat acelor elevi care din pricina situaţiei lor sociale nu îşi pot realiza pe deplin potenţialul educaţional.

Asociația Centrul de Excelență Arad demarează un proiect destinat elevilor de gimnaziu și liceu. Proiectul „Centrul de Excelență pentru Elevi” își propune ca elevii arădeni din clasele a VIII-a, a IX-a și a XII-a să performeze la anumite materii de studiu. Inițiatorii proiectului susțin că Aradul are nevoie de un prim centru non-profit, privat şi independent pentru descoperirea şi dezvoltarea talentului şi inteligenţei dedicat copiilor cu potenţial înalt, care să reprezinte cea mai modernă instituţie de educaţie.

4-725x1024Proiectul are două obiective majore: Realizarea a două programe educaţionale cu coeficienţi de calitate înaltă în paralel cu dezvoltarea armonioasă a componenţelor personalităţii copiilor care urmează acest sistem de educaţie  (gimnaziu şi liceu), în rândul a 140 de tineri din Arad și realizarea unui program de pregătire pentru examenul de bacalaureat, în rândul a 50 de tineri din Arad.

Cei interesați să se înscrie trebuie să știe că pot beneficia de pregătire pentru performanță după cum urmează:

Gimnaziu – Pregătire 2 ore/săptămână la materiile (Limba Română clasa a VIII-a, Matematică clasa a VIII-a, Chimie clasa a VIII-a ).

Liceu – Pregătire 2 ore/săptămână la materiile (Limba Română clasa a IX-a, Matematică clasa a IX-a, Geografie clasa a IX-a, Istorie clasa a IX-a).

O a doua direcție este cea dedicată pregătirii claselor pentru bacalaureat, oferindu-se elevilor de liceu ajutor la Matematică M1 și M2 câte 2 ore/săptămână.

În total, 190 de elevi de gimnaziu și liceu vor lua parte la acest proiect.

Înscrierile se pot face din 10 octombrie 2016 până în 26 octombrie 2016, iar pentru profesorii care doresc să ia parte la acest proiect din 10 octombrie 2016 până pe 26 octombrie 2016 – pe site-ul centruldeexcelenta.ro.

Proiectul este derulat de asociația Centrul de Excelență Arad, asociația Educatio, Centrul Județean de Voluntariat Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Știai că abilitățile motorii sunt importante încă din primii ani de viață? Află AICI 5 lucruri pe care să NU le faci pentru a...

Ca părinte, este important să ai în vedere lista completă a abilităților pe care copilul tău trebuie să le dezvolte încă de...

Alege candelabrul PERFECT pentru căminul tău

Frumusețea și exuberanța candelabrelor au fascinat generații întregi, iar până de curând, acest tip de corp de iluminat a fost rezervat familiilor...

Sfaturi pentru vestici: TOP 5 lucruri pe care trebuie să le iei zilnic cu tine în perioada verii

Atunci când trebuie să mergi la birou, în parc sau la plimbare, trebuie să-ți faci o listă cu produsele de care poți...

5 lucruri pe care NU le știai despre WINDSURFING, cel mai spectaculos sport estival

Mulți dintre cei care au încercat windsurfing-ul au declarat că acesta aduce senzații de neuitat și că adrenalina pe care o oferă...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: