Acasă STIRI ARAD Centru de Excelență pentru Elevi la Arad

Centru de Excelență pentru Elevi la Arad

Asociaţia Centrul de Excelenţă din Arad a demarat proiectul Centrul de Excelență pentru Elevi, care să susţină elevii capabili de performanţă educaţională deosebită. Specific acestui centru de excelenţă este faptul că va fi dedicat acelor elevi care din pricina situaţiei lor sociale nu îşi pot realiza pe deplin potenţialul educaţional.

Asociația Centrul de Excelență Arad demarează un proiect destinat elevilor de gimnaziu și liceu. Proiectul „Centrul de Excelență pentru Elevi” își propune ca elevii arădeni din clasele a VIII-a, a IX-a și a XII-a să performeze la anumite materii de studiu. Inițiatorii proiectului susțin că Aradul are nevoie de un prim centru non-profit, privat şi independent pentru descoperirea şi dezvoltarea talentului şi inteligenţei dedicat copiilor cu potenţial înalt, care să reprezinte cea mai modernă instituţie de educaţie.

4-725x1024Proiectul are două obiective majore: Realizarea a două programe educaţionale cu coeficienţi de calitate înaltă în paralel cu dezvoltarea armonioasă a componenţelor personalităţii copiilor care urmează acest sistem de educaţie  (gimnaziu şi liceu), în rândul a 140 de tineri din Arad și realizarea unui program de pregătire pentru examenul de bacalaureat, în rândul a 50 de tineri din Arad.

Cei interesați să se înscrie trebuie să știe că pot beneficia de pregătire pentru performanță după cum urmează:

Gimnaziu – Pregătire 2 ore/săptămână la materiile (Limba Română clasa a VIII-a, Matematică clasa a VIII-a, Chimie clasa a VIII-a ).

Liceu – Pregătire 2 ore/săptămână la materiile (Limba Română clasa a IX-a, Matematică clasa a IX-a, Geografie clasa a IX-a, Istorie clasa a IX-a).

O a doua direcție este cea dedicată pregătirii claselor pentru bacalaureat, oferindu-se elevilor de liceu ajutor la Matematică M1 și M2 câte 2 ore/săptămână.

În total, 190 de elevi de gimnaziu și liceu vor lua parte la acest proiect.

Înscrierile se pot face din 10 octombrie 2016 până în 26 octombrie 2016, iar pentru profesorii care doresc să ia parte la acest proiect din 10 octombrie 2016 până pe 26 octombrie 2016 – pe site-ul centruldeexcelenta.ro.

Proiectul este derulat de asociația Centrul de Excelență Arad, asociația Educatio, Centrul Județean de Voluntariat Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 moduri inedite prin care îți poți reduce stresul prin cumpărături inteligente

Probabil știi deja că atunci când ești stresată preferi să faci o sesiune de cumpărături fie, online, fie vizitând magazinele unui centru...

Este grădina ta pregătită pentru temperaturi scăzute? Iată 4 lucruri pe care să le faci iarna

Din momentul în care iarna își intră în drepturi și temperaturile foarte scăzute sunt prezente din ce în ce mai des, grădina...

Îți plac sporturile de iarnă? Află cum poți să nu te expui riscurilor accidentelor pe pârtie!

Sporturile de iarnă reprezintă unele dintre cele mai plăcute activități din sezonul rece, iar un cer albastru, soarele și cele mai bune...

3 industrii care au prosperat pe timpul pandemiei

Pandemia cauzata de noul coronavirus SARS-CoV-2 a afectat economiile tuturor tarilor din intreaga lume. Multe industrii au avut de suferit, iar numarul...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: