Acasă STIRI HUNEDOARA Chiar dacă e martie, se poate schia excelent

Chiar dacă e martie, se poate schia excelent

schiorChiar dacă ne aflăm în luna martie, pârtiile din staţiunile montane sunt pregătite pentru a întâmpina un nou val de turişti.

Pe toate pârtiile din judeţul Hunedoara se poate schia în condiţii foarte bune, stratul de zăpadă fiind cuprins între 30 de centimetri şi un metru.

În staţiunea Straja stratul de zăpadă măsoară peste un metru.

De altfel, aici sunt aşteptaţi şi cei mai mulţi turişti, gradul de ocupare al staţiunii fiind de 90%, pentru locurile de cazare oficiale.

Accesul spre staţiune se poate face cu maşina pe drumul judeţean Lupeni-Straja sau cu telegondola, cu plecare din fosta staţie a telescaunului din Lupeni. Preţul unui bilet este 15 lei, dus-întors.

În Parâng stratul de zăpadă de pe pârtii ajunge la 40 de centimetri.  Aici numărul turiştilor este mai mic, dar condiţiile de cazare sunt bune.În staţiune se ajunge doar cu telescaunul, staţia de plecare fiind în zona cabanei Rusu din Petroşani.

Familiile cu copii sau cele care doresc mai multă linişte îşi pot petrece câteva ore în zona turistică Râuşor, din Retezat. Stratul de zăpadă de pe pârtie este cuprins între 20 şi 30 de centimetri.

Turiştii care vor să ajungă la Râuşor o pot face urmând drumul judeţean care pleacă din DN 68 Haţeg- Caransebeş, la ieşire din Haţeg spre comuna Râu de Mori.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: