Acasă SPORT Cinci din şase posibile. Hunedoara merge bine în amicale

Cinci din şase posibile. Hunedoara merge bine în amicale

IMG_1382Pe o ceaţă densă care a persistat timp de aproape o oră, FC Hunedoara şi-a trecut în cont cea mai categorică victorie amicală din această stagiune. Băieţii lui Marius Opric au învins cu 4-0 Crişul Sântandrei (locul 3 în L4 Bihor), la capătul unui joc în care apărarea şi atacul au funcţionat ca la carte.

 Disputat pe o suprafaţă sintetică excelentă, la Salonta, jocul a fost la discreţia „negru-albaştrilor”, care au dominat aproape 80 la sută din timp. Marcatorii de serviciu? Roiu, Trăşcan de două ori şi Ionuţ Radu, ultimul aflat la a patra reuşită în această iarnă.

Marius Opric pare să se fi hotărât, în mare, în ceea ce priveşte „unsprezecele” cu care va ataca în retur. Cel puţin aşa reiese după ce a început al şaselea joc în aceeaşi formulă (notă discordantă făcând portarii şi atacanţii): Raţ – Dosan, Ambruş, Cuciula, Roiu – Vajda, Vişan – R. Cristian, Făgărăşanu, Pepenar – Nicula. Şi jocul se leagă din ce în ce mai bine. Combinaţii rapide pe flancuri şi siguranţă în defensivă. Au simţit acest lucru pe pielea lor şi bihorenii de la Sântandrei care n-au reuşit să reziste decât un sfert de oră la Salonta. Roiu a „tăiat” ceaţa cu un şut plasat din lovitură liberă de la 16 metri, pentru ca după aceea, Pepenar, Făgărăşanu, Ambruş şi Nicula să treacă, pe rând, pe lângă dublarea avansului înainte de pauză. După reluare, Opric a schimbat întreaga garnitură, dar jocul a „curs” la fel de bine. Ilie (Dragotă), Vîrtan, Bier, Cozacu (junior din zonă aflat în probe), Ungureanu, Găceanu, Munteanu, Trăşcan, Lintaru, Drăgoescu, I. Radu şi, pe final, Suciu, Grozoni şi Şoit au bifat şi ei minute şi s-au achitat bine de sarcini. Trăşcan a reuşit „dubla” în doar 5 minute, după două „serve” ideale venite de la Ionuţ Radu şi Lintaru, pentru ca acelaşi Ionuţ Radu să risipească de tot ceaţa, înainte de ultimul fluier, după o acţiune construită în dreapta. Cinci succese din şase posibile, dar pentru hunedoreni urmează, mâine, cel mai tare test de până acum, cu liderul din B2, Corona Braşov.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 sfaturi pentru a-ți crea o baie uimitoare

Băile sunt, în general, mult mai mici decât, să zicem, o bucătărie, o cameră de zi sau un dormitor, ceea ce înseamnă...

Măsuri decise de CJSU Alba pentru comunele Noșlac și Sohodol. Ce restricții trebuie respectate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a decis miercuri măsuri pentru comunele Noșlac și Sohodol. Acestea intră în vigoare de joi, 22...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: