Acasă EVENIMENT Cinema City deschide la Timişoara cel mai mare multiplex din afara Capitalei,...

Cinema City deschide la Timişoara cel mai mare multiplex din afara Capitalei, încorporând tehnologiile IMAX & 4DX

Aşteptarea a luat sfârşit: pe 15 aprilie, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, deschide a doua locaţie din oraş şi cel de-al 23-lea multiplex al companiei în Shopping City Timişoara.

Iubitorii de film sunt invitaţi să experimenteze în premieră în Timişoara tehnologiile IMAX şi 4DX şi să se bucure de cele mai noi şi mai variate producţii cinematografice, la cele mai înalte standarde existente în materie de tehnologie, servicii şi nu numai, în cele 13 săli de proiecţie. 

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 16 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În total, Cinema City operează 23 de multiplexuri, cu 211 săli şi 38.820 de locuri. Cineworld Group este prezent în 9 ţări, deţinând 217 multiplexuri cu 2.024 de săli, dintre care 29 IMAX şi 15 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, şi intrând în România în 2007.

Nu mai puţin de 17 filme te aşteaptă în noul cinema

Prima săptămână la Cinema City din Shopping City Timişoara îţi aduce adrenalina şi emoţia a 17 filme, dintre care 4 avanpremiere şi 3 premiere, care rulează simultan în cinematograf:

Avanpremiere

The Huntsman Winter’s War – Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii”

Un război între surorile regine rivale Ravenna (Charlize Theron) şi Freya (Emily Blunt) se porneşte după ce aceasta din urmă suferă o trădare care îi frânge sufletul. Freya începe să antreneze o armată de copii care vor deveni războinici cu inimi împietrite, singura regulă impusă lor fiind să nu se îndrăgostească niciodată. Eric şi Sara, doi războinici ai armatei invincibile menite să o protejeze pe Freya, încearcă să îşi ascundă dragostea interzisă în timp ce luptă împotriva reginei malefice, Ravenna. Filmul este disponibil şi în format 4DX 3D.

Mr. Right – Mr. Right. Un iubit…mortal”

Martha (Anna Kendrick) se îndrăgosteşte de tipul “perfect”, Francis (Sam Rockwell), care se întâmplă să aibă un defect… fatal: el este un asasin profesionist care îi ucide pe cei care îi dau comenzile de lichidare.

Risen – Misterul înălţării”

În anul 33 d.Hr., Clavius, un tribun militar roman, şi Lucius, ajutorul său, primesc misiunea de a afla unde a dispărut trupul lui Iisus din mormânt, după răstignire.

“Sheep & Wolves Un lup printre oi”

Într-un tărâm magic îndepărtat, pe o pajişte liniştită, o turmă de oi ducea un trăi fără griji, până când o haită de lupi se instalează în apropiere. Pentru a-şi demonstra abilităţile de conducător şi responsabilitatea, tânărul Grey, succesorul haitei, încearcă să găsească o cale să aducă pacea în ţinut, şi apelează la trucurile magice ale unei vrăjitoare neîndemânatice, transformându-se, din greşeală, în berbec.

Premiere

“The Jungle Book – Cartea Junglei”

Din 15 aprilie, celebra colecţie de povestiri a lui Rudyard Kipling e lansată în format 3D (subtitrat şi dublat), IMAX 3D (subtitrat) şi 4DX 3D (subtitrat şi dublat). Îl regăseşti pe Mowgli în junglă, crescut de lupoaica Raksha, devenind prieten la cataramă cu simpaticul urs Baloo, dar şi cu precauta panteră neagră Bagheera, până când prezenţa sa în junglă nu mai e văzută cu ochi buni şi este nevoit să plece în căutarea familiei sale.

“The Boss – Şefa”

Michelle Darnell (Melissa McCarthy), un titan al industriei, este trimisă la închisoare pentru ilegalităţi. Cand iese din închisoare este gata să îşi refacă reputaţia, nerăbdătoare să redevină şefă, şi pune astfel bazele unui imperiu al brioşelor.

 

“Criminal”

Amintirile şi abilităţile unui agent CIA decedat, Bill Pope (Ryan Reynolds), sunt implantate unui puşcăriaş imprevizibil şi periculos, Jericho Stewart (Kevin Costner), în încercarea disperată de a termina o misiune incompletă.

Filme de acţiune/aventură

“Batman v Superman: Dawn of Justice –  Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii”

Din teama că acţiunile lui Superman (Henry Cavill) rămân nesupravegheate, Batman (Ben Affleck), puternicul şi formidabilul apărător al Gotham-ului, îl provoacă pe salvatorul adorat al Metropolis-ului. În vreme ce duelul modern e în desfăşurare, un nou pericol global se profilează, ameninţând întreaga omenire.

The Divergent Series: Allegiant – Seria Divergent: Allegiant”

Seria „Divergent” continuă cu povestea lui Tris şi Four. Aceştia se văd nevoiţi, împreună cu Christina, Peter, Tori şi Caleb, să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară oraşul Chicago. Îşi abandonează pentru prima dată prietenii şi familia şi se expun unor riscuri inimaginabile, pentru a descoperi în cele din urmă adevărul şocant al lumii din jurul lor.

Gods of Egypt – Zeii Egiptului”

Muritorul Bek se aliază cu zeul Horus împotriva lui Set, zeul nemilos al întunericului, cel care a uzurpat tronul Egiptului şi a transformat imperiul, odată paşnic şi prosper, în haos şi conflict.

London Has Fallen – Cod roşu la Londra”

Aflându-se în Londra pentru funeraliile primului-ministru britanic care a murit în circumstanţe misterioase, Mike Banning descoperă un complot menit să ucidă toţi liderii statelor din lumea occidentală şi să arunce în aer fiecare simbol al capitalei Marii Britanii.

Comedie

Eddie the Eagle – Eddie Vulturul”

Filmul este inspirat din povestea lui Eddie Edwards, un săritor cu schiurile britanic, care a fermecat lumea la Olimpiada de Iarnă din 1988. Cu ajutorul unui antrenor rebel şi carismatic (Hugh Jackman), Eddie a cucerit inimile fanilor din întreaga lume cu prestaţia sa improbabilă şi istorică.

My Big Fat Greek Wedding 2 – Nuntă a la grec 2”

Un secret al familiei Portokalos aduce personajele îndrăgite din nou împreună. Odată descoperit, secretul va reuni întregul clan pentru o nouă nuntă, mult mai mare şi mai… grecească.

Dramă/Thriller

“10 Cloverfield Lane – Strada Cloverfield 10”

După ce este implicată într-un accident de maşină, Michelle se trezeşte în subsolul casei lui Howard (John Goodman), care pretinde că i-a salvat viaţa dintr-un atac cu arme chimice care ar fi distrus totul afară, şi că singurii alţi supravieţuitori sunt el şi Emmett (John Gallagher Jr.).

Filme pentru copii

“Zootropolis”

În metropola modernă a mamiferelor din Zootropolis, ofiţerul începător Judy Hopkins, primul iepuraş din echipa de poliţie, se asociază cu vulpoiul viclean pe care îl urmărea şi lucrează împreună pentru a demasca o conspiraţie, descoperind astfel că duşmanii pot deveni cei mai buni prieteni.

“Kung Fu Panda 3”

Continuând aventurile legendare, Po se confruntă cu două ameninţări epice, dar diferite: una supranaturală şi cealaltă mai aproape de casă. Astfel, el se vede nevoit să antreneze un sat întreg de urşi panda neîndemânatici şi caraghioşi pentru a-i transforma în cea mai puternică trupă Kung Fu Panda.

Barbie: Spy Squad – Barbie în echipa spioanelor”

Barbie, împreună cu prietenele sale, Teresa şi Renee, se transformă din gimnaste care se antrenau intensiv în spioane sub acoperire. Fetele atrag atenţia unei agenţii secrete şi sunt recrutate pentru a porni pe urmele unui hoţ de bijuterii care nu a putut fi prins până acum. Cu ajutorul unor gadgeturi high-tech, a deghizărilor elegante şi a animalelor de companie-roboţi, fetele îşi pun minţile ascuţite la contribuţie pentru a rezolva misiunea imposibilă.

Preţuri

IMAX

Preţurile biletelor pentru filmele 2D proiectate în sala IMAX sunt 19 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 şi 21 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 21 lei, iar după această oră este de 23 lei.

Preţurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala IMAX sunt de 23 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 25 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 25 lei, iar după această oră preţul este 27 lei. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 4 lei.

Preţurile reduse pentru filmele IMAX 2D pentru copii sunt de 16.5 lei, de luni până duminică, indiferent de oră. Pentru elevi, studenţi şi persoane cu handicap, preţurile sunt: de luni până joi, înainte de ora 17.00, 17 lei, şi 18 lei după această oră, iar de vineri până duminică preţul este de 18 lei, înainte de ora 17.00 şi de 20 lei, după ora 17.00. Pentru pensionari preţurile sunt: de luni până joi, înainte de ora 17.00, 15 lei, şi 17 lei după această oră, iar de vineri până duminică preţul este de 17 lei, înainte de ora 17.00, şi de 19 lei, după ora 17.00.

Preţurile reduse pentru filmele IMAX 3D pentru copii sunt de 19.5 lei, de luni până duminică, indiferent de oră. Pentru elevi, studenţi, pensionari şi persoane cu handicap, preţurile sunt: de luni până joi, înainte de ora 17.00, 21 lei, şi 23 lei după această oră, iar de vineri până duminică preţul este de 23 lei, înainte de ora 17.00 şi de 25 lei, după ora 17.00. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 4 lei.

Preţurile biletelor pentru documentarele 3D proiectate în sala IMAX sunt 15.5 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 17.5 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 21.5 lei, iar după această oră este de 22.5 lei.

Preţurile reduse pentru documentarele 3D proiectate în sala IMAX pentru copii sunt de 15.5 lei, de luni până duminică, indiferent de oră. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 4 lei.

4DX

Preţurile biletelor pentru filmele 2D proiectate în sala 4DX sunt 29 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 31 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 30,5 lei, iar după această oră este de 32,5 lei.

Preţurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 31 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 33 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 35 lei, iar după această oră preţul este 37 lei. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

 

Săli standard

În aceste săli, preţurile sunt aceleaşi ca în prima locaţie Cinema City deschisă în Timişoara, în Iulius Mall. Astfel, preţurile biletelor pentru filmele 2D sunt de 16 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 şi 18 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 17,5 lei, iar după această oră preţul este de 19,5 lei.

 

Preţurile biletelor pentru filmele 3D sunt de 18 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 20 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 20 lei, iar după această oră preţul este de 22 lei. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru elevi, studenţi şi pensionari, sunt: de luni până joi 14 lei, iar de vineri până duminică preţul este de 15 lei, înainte de ora 17.00 şi de 16 lei, după ora 17.00.

Preţurile reduse pentru filmele 3D pentru elevi, studenţi şi pensionari sunt: 17 lei de luni până joi înainte de ora 17.00, iar după această oră preţul este de 19 lei. De vineri până duminică, preţul este de 19 lei, înainte de ora 17.00, iar după această oră este de 21 lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru copii sub 10 ani sunt de: 13,5 lei, de luni până joi şi de 14,5 lei de vineri până duminică înainte de ora 17.00; după această oră, preţul este de 15,5 lei. Pentru filmele 3D, preţul redus pentru copii sub 10 ani este de 15,5 lei. 

Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 moduri inedite prin care îți poți reduce stresul prin cumpărături inteligente

Probabil știi deja că atunci când ești stresată preferi să faci o sesiune de cumpărături fie, online, fie vizitând magazinele unui centru...

Este grădina ta pregătită pentru temperaturi scăzute? Iată 4 lucruri pe care să le faci iarna

Din momentul în care iarna își intră în drepturi și temperaturile foarte scăzute sunt prezente din ce în ce mai des, grădina...

Îți plac sporturile de iarnă? Află cum poți să nu te expui riscurilor accidentelor pe pârtie!

Sporturile de iarnă reprezintă unele dintre cele mai plăcute activități din sezonul rece, iar un cer albastru, soarele și cele mai bune...

3 industrii care au prosperat pe timpul pandemiei

Pandemia cauzata de noul coronavirus SARS-CoV-2 a afectat economiile tuturor tarilor din intreaga lume. Multe industrii au avut de suferit, iar numarul...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: