AcasăSTIRICOD ROŞU de inundaţii în Caraş-Severin

COD ROŞU de inundaţii în Caraş-Severin

Un drum judeţean din Caraş-Severin a fost închis temporar, iar mai multe străzi din localitatea Slatina au fost inundate, miercuri, în urma unei viituri. Opt sate au rămas fără curent din cauza ploilor puternice. Judeţul Caraş-Severin se află sub cod roşu de inundaţii.

O viitură puternică s-a produs, miercuri seara, pe pârâul Slatina, din judeţul Caraş-Severin, care a ieşit din albie. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, au fost inundate mai multe străzi din localitatea Slatina, fără a fi afectate gospodării.

“Ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile, DJ 582 a fost închis temporar între localităţile Brebu Nou şi Slatina Timiş”, a arătat ISU Caraş-Severin.

Judeţul Caraş-Severin se află sub cod roşu de inundaţii, miercuri, până la ora 24.00. Fenomenele vizate sunt: scurgeri de pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide cu posibile efecte severe de inundaţii, posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe râurile din bazinele Bistra, Timiş, Pogăniş, Tău şi Goleţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc