AcasăADMINISTRATIEConstrucție modulară pentru opt clase, la Colegiul Național “Emil Racoviță” din Brașov

Construcție modulară pentru opt clase, la Colegiul Național “Emil Racoviță” din Brașov

[ad_1]

Primăria Brașov a lansat marți licitația privind atribuirea contractului de furnizare pentru amplasarea unei clădiri modulare, pentru extinderea cu săli de clasă la Colegiul de Științe ale Naturii „Emil Racoviță“. Prin această achiziție va fi realizată o clădire modulară etajată (parter+etaj), cu opt săli de clasă.

Valoarea estimată a contractului este de peste un milion de lei, iar ofertele pot fi trimise până în 1 aprilie anul acesta. Durata contractului este de 120 de zile.

Termenul de garanție a lucrării: 5 ani de zile de la semnarea fără observații a procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

Clădirea modulară va fi complet utilată și funcțională, prevăzută pentru opt săli de clasă, din care patru săli de clasă la parter și patru la etaj, fiecare nivel având coridor central, grupuri sanitare separate pentru fete și băieți, scară de acces.

,,Având în vedere nevoia de spații suplimentare pentru desfășurarea cursurilor în anumite unități de învățământ în condiții optime, situație care s-a accentuat în contextul pandemiei, când nevoia de distanțare este și mai mare, extinderea unor unități de învățământ prin amplasarea unei construcții modulare poate reprezenta o soluție. Dacă anul trecut Municipalitatea a finanțat acest tip de construcție pentru amenajarea unor spații anexă, cum ar fi bibliotecă și arhivă, acum lansăm licitația pentru amenajarea unor săli de clasă la colegiul de Științele Naturii. Chiar dacă nu este o construcție clasică, ne-am asigurat, prin caietul de sarcini, că atât la interior, cât și la exterior, vor oferi aceleași condiții de calitate și confort ca o sală de clasă dintr-o clădire construită. Această soluție este una excepțională, acolo unde este necesară o intervenție rapidă, care să completeze ceea ce este existent. Municipalitatea se va concentra, în continuare, pe investiții în construirea de unități de învățământ, astfel încât brașovenii să își poată duce copii la grădiniță sau școală în cartierul în care locuiesc”, a declarat primarul Brașovului, Allen Coliban.

Anul trecut, municipalitatea a finanțat achiziția și amenajarea unor containere pentru bibliotecă la Școala Gimnazială nr. 8, bibliotecă și arhivă la Colegiul de Transporturi și arhivă la Școala Gimnazială nr. 19.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>



[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc