AcasăSOCIALDaimler a angajat 500 de persoane la Sebeş şi începe producţia la...

Daimler a angajat 500 de persoane la Sebeş şi începe producţia la noua fabrică de cutii de viteze

Grupul german Daimler va inaugura oficial în aprilie, la Sebeş, producţia de cutii de viteze de ultimă generaţie pentru automobilele Mercedez-Benz, proiectul de 300 de milioane de euro implicând angajarea a peste 500 de persoane la fabrica din judeţul Alba.

Daimler a angajat 500 de persoane la Sebeş şi începe producţia la noua fabrică de cutii de viteze Inaugurarea va avea loc la 4 aprilie, iar fabrica va produce cutii de viteză 9G Tronic. Lucrările de construcţie a fabricii au început în 2014.

„Ceremonia va marca începutul unei noi etape a proiectului de 300 de milioane de euro derulate de concernul Daimler în România, pentru extinderea producţiei de cutii automate de ultimă generaţie destinate automobilelor Mercedes, proiect ce a generat, până în acest moment, peste 500 de noi locuri de muncă”, arată filiale Daimler Star Transmission şi Star Assembly, într-un anunţ.

Star Transmission, filiala concernului german Daimler în România, a fost înfiinţată în anul 2001 prin deschiderea unei unităţi de producţie la Cugir care produce roţi dinţate, axe şi componente prelucrate pentru motoare, cutii de viteză şi sisteme de direcţie. Ulterior, în 2013 a fost deschisă o altă unitate de producţie la Sebeş care produce cutii de viteză automate.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc