Acasă ADMINISTRATIE Dana Săvuică este noul consilier pe probleme de comunicare al ministrului Maria...

Dana Săvuică este noul consilier pe probleme de comunicare al ministrului Maria Grapini

Top-model și apoi afecerist în domeniul comerțului cu îmbrăcăminte, Dana Săvuică este noul consilier pe probleme de comunicare al ministrului delegat pentru Mediul de Afaceri, IMM-uri şi Turism, Maria Grapini. 

Dana Săvuică, recunoscută mai degrabă din reclamele languroase la lenjerie intimă și apoi pentru afacerile din domeniul comerțului cu produse de îmbrăcăminte,  este noul consilier pe probleme de comunicare al ministrului delegat pentru Mediul de Afaceri, IMM-uri şi Turism, Maria Grapini. Ea va ajuta echipa ministrului în demersurile de promovare a României peste hotare. Poate că are diplomația în sânge, tatăl Danei Săvuică, George Săvuică, fiind un fost ambasador al României în Sri Lanka, Malaysia, Filipine, Indonezia, Pakistan, Cipru și Finlanda.

Dana Săvuică se alătură Nadiei Comăneci, Maiei Morgenstern, lui Dan Puric, Helmuth Duckadam, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Ovidiu Lipan Țandarica, naistul Nicolae Voiculeț, Dumitru Prunariu și lui Dinu Săraru în echipa de personalități care o consiliază pe timișoreanca Maria Grapini. Se pare că Dana Săvuică s-a cunoscut cu Maria Grapini cu mai bine de zece ani în urmă, când a fost organizatorul unei prezentări de modă ce a avut loc la Teatrul Național București, unde Maria Grapini a lansat-o pe designerul Maria Lucia Hohan, care, în prezent, este recunoscută internațional.

În urmă cu aproape aproximativ zece ani, Dana Săvuică a fost organizatorul unei prezentări de modă ce a avut loc la TNB (Teatrul Național București), unde Maria Grapini a lansat-o pe designerul Maria Lucia Hohan, care, în prezent, este recunoscută internațional.
Alături de Dana Săvuică se mai află pe lista consilierilor Nadia Comăneci, Maia Morgenstern, Dan Puric, Helmuth Duckadam, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Ovidiu Lipan Țandarica, naistul Nicolae Voiculeț, Dumitru Prunariu și Dinu Săraru.

Dana Săvuică provine dintr-o familie de diplomați, tatăl ei, George Săvuică, a fost ambasador al României în Sri Lanka, Malaysia, Filipine, Indonezia, Pakistan, Cipru și Finlanda.

 

Sursa: yahoo.com

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: