Acasă STIRI HUNEDOARA De două zile, un fost poliţist este căutat pe râul Mureş

De două zile, un fost poliţist este căutat pe râul Mureş

brodinaUn fost poliţist din judeţul Alba este căutat, de două zile, pe râul Mureş, după ce brodina cu care încerca să traverseze cursul de apă s-a înclinat, din cauza unui cablu de siguranţă, rupt.

Dubiţa în care se afla fostul poliţist a alunecat în râu, iar şoferul a dispărut în apele învolburate în timp ce încerca să înoate spre mal.

Poliţişti şi echipe de salvare constituite la nivelul Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă Alba şi Hunedoara au participat şi sâmbătă la o amplă acţiune de căutare a şoferului dispărut.

Fost şef de post de poliţie până în urmă cu câteva luni, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a încercat să traverseze râul Mureş cu o autoutilitară de 3,5 tone, încărcată cu nisip, pe podul plutitor (brudină) situat între localităţile Balomir şi Acmariu.

La mijlocul distanţei dintre maluri, siguranţa de susţinere a mecanismului de antrenare a podului plutitor (un dispozitiv mecanic angrenat de un scripete şi un cablu) s-a rupt, fapt ce a determinat ca podul să se încline şi autoutilitara să se răstoarne în râu.

În acele momente de panică, pentru a se salva, victima a sărit în râu, unde a înotat pe o distanţă de câţiva metri în aval, după care a dispărut în apele învolburate ale Mureşului.

Administratorul podului plutitor a reuşit să rămână pe pod, de unde a fost salvat de către echipele de intervenţie sosite la faţa locului.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: