Acasă STIRI Dezinfecția spațiilor publice, reluată la Petroșani

Dezinfecția spațiilor publice, reluată la Petroșani

[ad_1]

Incidența cazurilor COVID-19 în municipiul Petroșani este de 3,6 la mia de locuitori. Localitatea este în scenariul roșu. Administrația locală a dispus reluarea acțiunilor de dezinfecție a spațiilor publice, urmând a fi reumplute cu substanțe dezinfectante recipientele montate în scările blocurilor.

Ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Petroșani a fost convocat, marți, de primarul Tiberiu Iacob – Ridzi, președintele CLSU. În cadrul ședinței au fost aprobate mai multe măsuri de protecție sanitară, în contextul creșterii incidenței cazurilor de COVID – 19.

Astfel, s-a decis reluarea acțiunilor de dezinfectare a scărilor de bloc. Totodată dispenserele pentru dezinfectanți montate în scările blocurilor vor fi reumplute. A fost dispusă și dezinfectarea spațiilor publice și a instituțiilor din subordinea Primăriei Municipiului Petroșani.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Petroșani a fost convocat pe fondul creșterii numărului de infectări cu SARS – CoV – 2. Este pentru a treia zi consecutiv când numărul cazurilor este de peste 3 la 1.000 de locuitori.

 

Școlile rămân deschise

Modul de funcționare a școlilor se va decide abia vineri.

”La Petroșani școlile rămân deschise până vineri și mergem pe același scenariu de vinerea trecută, când eram sub 3 la mie. Dacă incidența cazurilor nu scade sub 3 la mie, vineri vom primi hotărârea care stabilește noi măsuri pentru unitățile de învățământ”, a precizat în cadrul ședinței CLSU primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Tot marți, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara, a dispus că în Petroșani se suspendă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor. Este interzisă și organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Pariurile sportive – fenomen de masă și veritabilă industrie accesorie sportului

Sportul continuă să suscite un interes major pentru foarte mulți oameni, atât ca formă de divertisment, prin urmărirea evenimentelor preferate, cât și...

TOP 5 trucuri prin care îți poți îmbunătăți procesul de producție

Procesele de producție simplificate sunt vitale pentru succesul companiilor producătoare. Cu toate acestea, există încă mult spațiu de îmbunătățire în cadrul multor...

Află topul celor 4 calități care îți garantează succesul în viață

Succesul în viață presupune, pe scurt, să te simți împlinită cu situația pe care o ai, independența financiară fiind unul dintre principalele...

Cadourile devin plictisitoare? Iată 4 idei de cadouri de care soțul tău chiar se va bucura

Adesea, atunci când vine vorba de cadouri, este destul de simplu să alegi cadouri pentru femei, dar opțiunile sunt limitate în ceea...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: