AcasăSTIRIDinamic Exclusiv Auto - noul partener service Toyota din Alba Iulia (P)

Dinamic Exclusiv Auto – noul partener service Toyota din Alba Iulia (P)

[ad_1]

Începând cu luna februarie 2021, Exclusiv Auto a devenit oficial, partener service autorizat pentru marca Toyota în județul Alba, obținând certificarea importatorului Toyota România pentru reparații service.

Exclusiv Auto este o companie cu o experiență de peste 13 ani în domeniul auto din județele Constanța și Alba Iulia, experiență care ne-a ajutat să tratăm cu profesionalism fiecare marcă nou venită în portofoliul nostru. Businessul este foarte bine pregătit pentru partea de after sales, service-ul fiind dotat cu aparatură nouă, de ultima generație.

Serviciile noastre sunt construite pe baza nevoilor diverse ale clienților. Indiferent de situație, identificăm întotdeauna opțiunile potrivite și ne ajutăm clienții să aleagă cea mai bună soluție. Profesionalismul echipei este demonstrat de rezultate, numărul clienților devenind tot mai mare, crescând de la an la an.

Exclusiv Auto anunță totodată că, începând cu 1 februarie 2021, domnul Sorin Alion este noul Director General în cadrul Exclusiv Auto Alba Iulia. Experiența sa de peste 20 de ani în domeniul auto acoperă departamente diverse, incluzând vânzări, service sau dezvoltarea rețelei la importatori sau dealeri.

“Am preluat aceasta funcție cu mult entuziasm la începutul lunii februarie 2021, in plină criză sanitară ce pune la grea încercare normalitatea din piața auto și în general în societate. Perioada plină de provocări, care a reprezentat și reîntoarcerea mea la brandul care mi-a marcat cariera, este totodată și o perioadă plină de oportunități pentru grupul Exclusiv Auto. Compania a decis să investească și sa pună la dispoziția clienților din Alba Iulia, în prima faza, un service modern aliniat la ultimele standarde Toyota. În cea de-a doua etapă ne pregătim să devenim și distribuitor Toyota care va fi parte a celui mai mare proiect auto din Alba Iulia, centru de retail auto Exclusiv Auto, ce va reuni într-un singur loc șase showroom-uri de marcă cu cele mai puternice branduri auto ale momentului.

Clientul s-a aflat întotdeauna în atenƫia mea şi doresc să vă asigur că orice solicitare sau sugestie va fi tratată constructiv şi considerată oportunitate de dezvoltare de către echipa noastră.” – a declarat Sorin Alion, Director General Exclusiv Auto Alba Iulia.

Posesorii mărcii Toyota sunt așteptați la sediul Exclusiv Auto din Alba Iulia, Strada Alexandru Ioan Cuza, nr 40, pentru a beneficia de calitatea serviciilor noastre complete: mecanică, electrică, lucrări garanție și reparații daune, dar și de prețuri și pachete de service foarte avantajoase!

Exclusiv Auto este dealer și service autorizat în județele Constanța și Alba Iulia pentru brandurile auto: Jaguar, Land Rover, Volvo, Mitsubishi, Hyundai, Subaru, ŠKODA, Seat, Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Das Welt Auto.

În Alba Iulia reprezentăm brandurile ŠKODA, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Toyota.

Exclusiv Auto,

Str. A.I. Cuza nr 40, Alba Iulia

Tel: 0341.407.000

Email: service@albaiulia.toyota.ro

Site: https://www.toyota.ro/retailersite/ToyotaAlbaIulia/

www.exclusivauto.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Toyota.ExclusivAuto


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA – Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.



[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc