AcasăALERTADN7 blocat la Nădlac. Patronii nemulțumiți de mutarea sediului Fiscului la Arad

DN7 blocat la Nădlac. Patronii nemulțumiți de mutarea sediului Fiscului la Arad

Câteva zeci de agenți economici din Nădlac au declanșat în această dimineață un protest spontan, blocând DN7, nemulțumiți de decizia desființării Fiscului și a Trezoreriei  din localitate și mutarea lor la peste 50 de kilometri, în municipiul Arad, ca urmare a reorganizării ANAF.

Agenții economici au ales o modalitate inedită de a protesta, traversând în mod repetat DN7 și paralizând astfel circulația. Alături de ei este însă chiar primarul Vasile Ciceag, care spune că nu i se pare normală mutarea sediului Fiscului la Arad, începând cu data de 1 septembrie. Primarul susține că protestul spontan declanșat de agenții economici va continua în zilele următoare, sperându-se într-o rezolvare favorabilă. Vasile Ciceag, afirmă că până în prezent repetatele încercări de a discuta cu autoritățile județene s-au lăsat fără niciun rezultat. Politiștii  de la Rutieră s-au deplasat la fața locului și dirijează traficul pe rute ocolitoare.

Pe de altă parte, în această dimineață Guvernul a publicat un proiect de lege care va permite plata impozitelor agricole în localitatatile în care nu exista sedii ANAF, banii urmând să fie încasați de departamentele de specialitate ale Primariilor. Nu este foarte clar însă dacă proiectul va acoperi și celelalte activități supuse impozitării, venind astfel în ajutorul tuturor contribuabililor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc