Acasă ALERTA Doctoriţa de la Medicina Muncii va fi anchetată în stare de libertate

Doctoriţa de la Medicina Muncii va fi anchetată în stare de libertate

mita-spaga-medicDoctoriţa din municipiul Hunedoara, reţinută săptămâna trecută, pentru că ar fi primit bani de la un pacient, pentru a-l ajuta la prelungirea pensiei de invaliditate, va fi anchetată în continuare în stare de libertate.

Decizia a fost luată marţi de Curtea de Apel Alba Iulia, care a respins recursul formulat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

“Instanţa a respins recursul procurorilor împotriva deciziei Tribunalului Hunedoara, prin care aceasta era lăsată în libertate, şi a decis menţinerea măsurii preventive faţă de inculpată a obligării de a nu părăsi ţara. Decizia este definitivă“, a declarat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Doctoriţa, în vârstă de 39 de ani, este acuzată de procurori că ar fi primit un plic cu 1.000 de lei de la un bărbat care avea nevoie de un document de expertiză ce i-ar fi permis prelungirea perioadei în care acesta putea beneficia de pensia de invaliditate.
Banii au fost găsiţi într-un plic pe biroul femeii, în timpul efectuării unei percheziţii la cabinetul medical al acesteia. În cabinet au mai fost găsite şi alte sume de bani, în lei şi valută, în valoare totală de circa 2.000 de lei“‘, a declarat, la momentul percheziţiei, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu.

Medicul a susţinut că nu a ştiut că banii i-au fost oferiţi de persoana în cauză şi că bărbatul i-ar fi aşezat plicul pe birou, în timp ce ea se afla cu spatele.


Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: