Acasă STIRI HUNEDOARA Doctoriţa din Hunedoara a fost împuşcată de două ori: în umeri şi...

Doctoriţa din Hunedoara a fost împuşcată de două ori: în umeri şi torace

Arma crimei de la Hunedoara
Arma crimei de la Hunedoara

Doctoriţa Ligia Mara, din Hunedoara, a fost omorâtă de fostul soţ, după ce a fost împuşcată de acesta de două ori: o dată în umeri şi apoi în torace, potrivit concluziilor formulate de medicii legişti.

Bărbatul a aşteptat-o pe victimă în faţa blocului, iar după ce a împuşcat-o, în maşină, s-a dus la câteva străzi distanţă şi s-a sinucis, cu aceeaşi puşcă de vânătoare cu care a omorât-o pe doctoriţă.

Şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, medicul legist Dan Mărculescu, a declarat, luni, după efectuarea necropsiei celor două cadavre, că femeia a murit în urma leziunilor provocate de două focuri de armă, iar bărbatul s-a împuşcat o singură dată, în piept.

“Femeia are două plăgi împuşcate: una în regiunea deltoidiană şi cealaltă în zona toracică stângă, cu penetrare şi leziune pulmonară urmată de leziune internă, iar autorul, care s-a sinucis ulterior, are o plagă împuşcată în regiunea toracică, cu distrugerea cordului“, a spus Mărculescu.

Procurorul criminalist Adina Velescu de la Parchetul Tribunalului Hunedoara, este de părere că bărbatul premeditase omorul.

“Se pare că fostul soţ a aşteptat-o pe victimă. Avem un martor care confirmă că l-a văzut cu ceva timp înainte în zona unde a fost împuşcată doctoriţa”, a declarat procurorul Adina Velescu.

Potrivita acesteia, o dovadă că bărbatul a premeditat crima este scrisoarea de adio, intitulată “declaraţie” şi scrisă pe o coală A4 liniată. În scrisoare, bărbatul povesteşte despre relaţia avută cu ultima soţie, când s-au căsătorit, când au divorţat.

El face referire la faptul că gestul lui ar fi o soluţie pentru copiii lui, care să moştenească o jumătate din averea pe care o are. Sunt patru copii, iar unul dintre copii lui a şi deţinut 50 la sută din acţiunile de la societatea medicală, pe care le-a cesionat în favoarea doctoriţei“, a adăugat procurorul.

Doctoriţa Ligia Mara (38 ani), un cunoscut medic urolog din Hunedoara, a fost omorâtă, duminică, în maşina sa, de către fostul ei soţ, Tiberiu Stan (52 ani). Apoi bărbatul s-a sinucis, împuşcându-se în timp ce se afla într-o altă maşină.

Înmormântarea doctoriţei va avea loc, cel mai probabil, miercuri.            

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: