Acasă STIRI ARAD Doctoriţa din Hunedoara a fost împuşcată înaintea procesului de partaj cu fostul...

Doctoriţa din Hunedoara a fost împuşcată înaintea procesului de partaj cu fostul soţ

doctorita omor hdDoctoriţa Ligia Mara (38 ani) din Hunedoara, ce a fost împuşcată în cap de fostul ei soţ, duminică, urma să se prezinte la un proces de partaj cu acesta peste numai trei trei zile.

Ligia Mara şi Tiberiu Stan (52 ani) au fost căsătoriţi timp de trei ani, iar acum o jumătate de an au divorţat, de comun acord.

Se pare însă că nu s-au înţeles şi la împărţirea bunurilor, astfel că foştii soţi urmau să se întâlnească la Judecătoria Hunedoara într-un proces de partaj ce a fost programat pentru 27 februarie.

Lucrurile au luat însă o altă întorsătură, astfel că duminică dimineaţa Tiberiu Stan a aşteptat-o pe Ligia în faţa blocului şi a împuşcat-o cu o armă de vănătoare cu alice. Ulterior, bărbatul şi-a luat viaţa, cu aceeaşi armă, în maşina personală ce fusese parcată la câteva străzi distanţă. Acolo a lăsat şi un bilet în care justifică gestul său.

Fost inginer metalurg, Stan a fost implicat în mai multe afaceri, inclusiv în construcţia unor case pentru care nu a mai găsit cumpărători din cauza crizei.

A încercat să se redreseze financiar şi a deschis două baruri, dar afacerile nu l-au ajutat să recupereze ceea ce a pierdut.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: