Acasă STIRI ELECTORAL / Dorin Gligor: Ţara noastră chiar are nevoie de un motor,...

ELECTORAL / Dorin Gligor: Ţara noastră chiar are nevoie de un motor, de o inimă, ca să fie pornită.

Reprezentantul Alianţei România Dreaptă din judeţul Hunedoara, Dorin Gligor,  este de acord cu sloganul ARD „Reporneşte inima României”.

„Ţara  noastră chiar are nevoie de un motor, de o inimă, ca să fie pornită. Parcă am pierdut cheia de contact a autovehiculului marca România. Nimic de pe artera economiei nu mai funcţionează rotund. Am intrat în reparaţii capitale. Măcar dacă reparaţiile s-ar efectua în service-uri autorizate, dar totul este doar de suprafaţă. De aceea cred că aven nevoie de un control amănunţit la motor. De aceea, noi cei din ARD, vorbim despre nevoia de a reporni inima României”, a spus Gligor.

Tot Gligor mai spune că toate eforturile făcute de guvernarea  anterioară riscă să se ducă pe apa sâmbetei.

„Nu ştiu de ce nu este agreată continuitatea proiectelor. Măsurile de austeritate din anii trecuţi au fost resimţite în mod direct de către populaţie, de către oameni şi atunci, şi numai din această raţiune, ar fi trebuit păstrată linia unei gândiri economice raţionale, nu a uneia populiste. Nu putem la nesfârşit să ignorăm ziua de mâine, să nu ne gândim ce băgăm în sacul public – bugetul consolidat al statului – ci doar la măsuri de într-ajutorare superficiale în scopuri populiste. În acest mod vom capitula toţi”, mai spune Gligor.

Dorin Gligor subliniază în acest mod nevoia continuării proiectelor începute şi care au fost blocate fără motivaţii reale, aruncă la coşul de gunoi investiţiile făcute până în acea fază investiţională.

„În şase luni de guvernare actualul executiv a demonstrat ceea ce bănuiam:  nu ştiu ce au de făcut, nu ştiu să conducă România. Din opoziţie e uşor să-ţi dai cu părerea, dar doar când ajungi la volan îţi demonstrezi abilităţile de conducător. Au demonstrat acum. Din păcate, ponoasele le tragem noi, românii”, mai spune Gligor.

Co-preşedintele ARD e de părere că e nevoie de echilibru, de readucerea autovehiculului  pe artera europeană, pe banda în care maşinile merg cu motoarele turate.

_______

NOTA:

ACESTA ESTE UN ARTICOL ELECTORAL. TOATE PARERILE SI OPINIILE EXPRIMATE APARTIN CANDIDATULUI. MATERIALUL ESTE ELABORAT DE CATRE STAFF-UL DE CAMPANIE. REDACTIA NU ESTE RASPUNZATOARE PENTRU CONTINUTUL ARTICOLULUI.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Pariurile sportive – fenomen de masă și veritabilă industrie accesorie sportului

Sportul continuă să suscite un interes major pentru foarte mulți oameni, atât ca formă de divertisment, prin urmărirea evenimentelor preferate, cât și...

TOP 5 trucuri prin care îți poți îmbunătăți procesul de producție

Procesele de producție simplificate sunt vitale pentru succesul companiilor producătoare. Cu toate acestea, există încă mult spațiu de îmbunătățire în cadrul multor...

Află topul celor 4 calități care îți garantează succesul în viață

Succesul în viață presupune, pe scurt, să te simți împlinită cu situația pe care o ai, independența financiară fiind unul dintre principalele...

Cadourile devin plictisitoare? Iată 4 idei de cadouri de care soțul tău chiar se va bucura

Adesea, atunci când vine vorba de cadouri, este destul de simplu să alegi cadouri pentru femei, dar opțiunile sunt limitate în ceea...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: