AcasăSTIRICARAS-SEVERINDr. Horia Radu, noul manager al Spitalului din Caransebeş

Dr. Horia Radu, noul manager al Spitalului din Caransebeş

Concursul desfăşurat pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş a fost câştigat de un medic chirurg de la Clinica Universitară a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca, dr. Horia Radu. În urma evaluărilor de la examenul scris, oral şi susţinerea probei de management, membrii comisiei l-au declarat „admis” şi au constatat că acesta îndeplineşte condiţiile pentru un mandat de manager al unităţii spitaliceşti din municipiu, valabil în următoarele 12 luni, până în septembrie 2013.

CV-ul dr. Horia Radu este impresionant, el fiind unul dintre pionierii în medicina laparoscopică din România, cel care în 1992 a adus prima casetă didactică din Franţa pentru studenţii medicinişti din Cluj-Napoca, este prim autor la un tratat de specialitate şi, anual, de 15 ani, operează şi la Clinica Universitară din Tuolouse,alături de profesori eminenţi dinFranţa.

Dr. Horia Radu a ajuns la Caransebeş în urma căsătoriei cu fiica unei foste paciente ale sale, o caransebeşeancă pe care a salvat-o de la moarte. Noul manager al spitalului are şi un fiu, pe care îl va creşte împreună cu soţia, pe aceste meleaguri de care, spune el, s-a îndrăgostit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc