AcasăADMINISTRATIEDrumul Slatina de Mureş - Gurahonţ din județul Arad, închis până luni...

Drumul Slatina de Mureş – Gurahonţ din județul Arad, închis până luni din cauza copacilor căzuţi pe carosabil, doborâţi de viscol

Drumul Judeţean 708 Slatina de Mureş – Gurahonţ, din jud. Arad, a fost închis pe tronsonul dintre Juliţa şi Mădrigeşti, din cauza copacilor căzuţi pe carosabil, a anunţat CJ Arad, care adminstrează şoseaua, estimându-se că circulaţia ar putea fi reluată luni.

Este vorba despre tronsonul de drum care leagă DN7 şi Valea Mureşului de 79A şi Valea Crişurilor. Consiliul Judeţean Arad a anunţat închiderea tronsonului de drum Juliţa-Mădrigeşti ca urmare a solicitării Poliţiei Rutiere, a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, citat de Mediafax.

„Vântul puternic a smuls mai mulţi copaci, care s-au prăbuşit pe carosabil. Pentru evitarea oricărui pericol, am decis închiderea respectivului tronson de drum până luni dimineaţa, urmând ca apoi să facem o analiză a traficului”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad Sergiu Bîlcea.

„Am luat această măsură pentru o mai mare siguranţă în trafic, mai ales că e weekend şi în zonă nu e trafic prea mare. Sper ca duminică să putem deschide drumul circulaţiei pentru luni pentru navetiştii care circulă prin zonă. Până atunci sper să putem curăţa drumul de copacii căzuţi pe carosabil. Zăpada nu pune probleme pe carosabil”, a declarat, sâmbătă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea.

În judeţ s-a mai intervenit sâmbătă dimineaţa în mai multe zone pentru a combate poleiul sau a înlătura zăpada, dar în momentul transmiterii acestei ştiri nu sunt drumuri blocate.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc