AcasăSTIRIDupă exemplul Aradului, la Timișoara se va aplica o ”taxă pe paragină”

După exemplul Aradului, la Timișoara se va aplica o ”taxă pe paragină”

După ce Primăria Arad a dat tonul, iată că și la Timișoara se va institui o așa-numită ”taxă pe paragină”, fiind vizați nu mai puțin de 1500 de proprietari de imobile care nu și-au îngrijit fațadele clădirilor în care locuiesc.

Primaria Timișoara a anunțat că nu mai puțin de 1.500 de timișoreni se află în situația de a plăti un impozit de câteva ori mai mare, întrucât nu au fpcut nimic pentru renovarea fațadelor imobilelor în care locuiesc

„Cu vorba buna n-am reusit nimic, numai cand am aplicat taxa pe paragina. Anul acesta, peste 1500 de proprietari vor fi pedepsiti cu taxa pe paragina, ceea ce inseamna un impozit de sase ori mai mare decat impozitul normal. Nu-l platesc, le scoatem la executare silita proprietatile. Nu ne jucam. O spun cu titlu de atentionare, nu de amenintare. Faceti eforturi si intretineti-va cladirile! Nu e obligatoriu sa locuiasca cineva in zona zero a orasului, dar cine locuieste acolo trebuie sa onoreze sarcinile unui proprietar din aceasta zona. Acum avem parghii si le vom folosi fara menajamente”, a declarat primarul Nicolae Robu, în cadrul cele mai recente audiente online dedicată tinerilor.

Robu susține că cei care nu vor plăti, își vor pierde imobilele în instanță, acestea urmând a fi preluate de către primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc