Acasă ADVERTORIAL Ești o persoană rușinoasă? Iată CUM treci peste timiditate și prejudecăți!

Ești o persoană rușinoasă? Iată CUM treci peste timiditate și prejudecăți!

Deși persoanele timide tind să nu creeze mai niciodată probleme sau neplăceri celor din jur, multe dintre ele și-ar dori să scape de această trăsătură și să capete curajul de a se exprima liber. Din teama de a nu comite greșeli și de a nu fi judecați de ceilalți, oamenii sfioși se abțin de la a comunica ceea ce simt, evită să-și asume anumite riscuri și sfârșesc adesea prin a acumula o serie lungă de frustrări și complexe. Cu toate că, uneori, îți poate aduce beneficii, trebuie să înveți, de asemenea, să lași timiditatea deoparte în anumite contexte, pentru a te putea bucura de aprecierea celorlalți și pentru a-ți construi relații de calitate.  

Află cum poți renunța la timiditate și prejudecăți

1. Descoperă-ți senzualitatea cu ajutorul internetului!

Pentru multe dintre femei, lipsa încrederii în sine atunci când interacționează cu un bărbat este un obstacol puternic în a stabili o conexiune autentică cu acesta. Presiunea pe care ele o resimt este foarte mare și, de aceea, nu reușesc să se destindă și să se bucure de momentele petrecute alături de partener. Unele aleg să facă videochat non-adult, ca o formă de relaționare fără constrângeri. În acest fel, învață să-și descopere acele calități feminine pe care se tem să le expună în intimitate. Dat fiind că această formă de videochat nu presupune nuditate, ci doar conversație, reprezintă o metodă confortabilă de a te autodescoperi și de a-ți depăși temerile. Mai mult decât atât, eforturile sunt răsplătite și asigură un venit semnificativ. 

2. Călătorește și cazează-te la hostel!   

Dacă ești genul de persoană care întâmpină dificultăți în a interacționa cu străini, cea mai eficientă soluție este să ieși din zona de confort și să te expui unor situații în care ești înconjurată de necunoscuți. 

De exemplu, atunci când călătorești, renunță la luxul dintr-un hotel și alege să stai într-un hostel. Într-un astfel de loc, vei avea ocazia să întâlnești persoane din toate colțurile lumii, aparținând unor culturi diverse, cu personalități foarte diferite. Astfel, vei avea ocazia să-ți șlefuiești skillurile de socializare mai eficient ca în orice alt context. 

După ce pui în aplicare această metodă de câteva ori, vei vedea că îți va fi mult mai ușor să abordezi o persoană pe care nu o cunoști și îți vei extinde rețeaua socială. Poți afla aici mai multe despre beneficiile interacțiunilor cu străini. 

3. Practică un sport ieșit din comun, precum dansul la bară!

 O cauză a timidității este nemulțumirea față de propriul corp. Multe femei își doresc să arate precum modelele promovate în presă, însă uită că aceste imagini sunt rezultatele unor industrii care transformă trupul unei femei prin intermediul tehnologiilor vizuale și al produselor cosmetice extrem de scumpe. 

Mai importantă decât dimensiunile sau formele este atitudinea pe care o ai și starea de spirit pe care o transmiți celor din jurul tău. De aceea, poți apela la o metodă de a te bucura de propriul corp, de a-l pune în valoare și de a face mișcare. Dansul la bară te va ajuta să scapi de inhibiții și să descoperi acele calități care îți oferă unicitate și o atitudine sănătoasă față de imaginea ta. 

Așadar, nu ezita să ieși din zona ta de confort și vei descoperi beneficii nebănuite pe care le poți utiliza în avantajul tău! 

Sursa foto: shutterstock.com

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Abia te-ai întors din vacanță, dar nu te simți pregătit să înfrunți stresul de la job? Iată 3 trucuri pentru a te readapta vieții...

Vacanța de vară s-a terminat, dar tu poate că n-ai starea necesară ca să te întorci rapid la job. Mintea îți este...

Pariurile sportive – fenomen de masă și veritabilă industrie accesorie sportului

Sportul continuă să suscite un interes major pentru foarte mulți oameni, atât ca formă de divertisment, prin urmărirea evenimentelor preferate, cât și...

TOP 5 trucuri prin care îți poți îmbunătăți procesul de producție

Procesele de producție simplificate sunt vitale pentru succesul companiilor producătoare. Cu toate acestea, există încă mult spațiu de îmbunătățire în cadrul multor...

Află topul celor 4 calități care îți garantează succesul în viață

Succesul în viață presupune, pe scurt, să te simți împlinită cu situația pe care o ai, independența financiară fiind unul dintre principalele...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: