Acasă STIRI HUNEDOARA EXCLUSIV: Tablourile elevei din Deva premiată de împăratul Japoniei - expuse spre...

EXCLUSIV: Tablourile elevei din Deva premiată de împăratul Japoniei – expuse spre vânzare. Vezi galeria foto

Anca Bondane, elevă în clasa a IX-a la Liceul de Muzică şi Arte Plastice Sigismund Toduţă din Deva –  câştigătoare a competiţiei internaţionale “Eco Together”, din Japonia şi premiată de însuşi împăratul Ţării Soarelui Răsare – este şi cea care va beneficia de sprijinul Asociaţiei Terra Corvinia şi al Primăriei Municipiului Deva, care s-au implicat în organizarea unei expoziţii cu vânzare ale picturilor artistei. Portalul regional stiridinvest.ro este partener media al evenimentului.

Expoziţia va avea loc joi, 25 aprilie, începând cu ora 16.00, în holul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, aici urmând a fi  prezentate 14 dintre tablourile adolescentei.

Asociaţia noastră sprijină performanţa şi, iată, alături de Primăria Municipului Deva, am reuşit să organizăm această acţiune care are drept scop, pe de o parte promovarea artistei şi crearea unui nume pentru ea, iar pe de altă parte are şi un scop imediat, direct, un scop financiar, acela de a o ajuta să îşi valorifice lucrările şi să obţină astfel o sumă de bani în perioada sărbătorilor pascale, a declarat pentru stiridinvest.ro preşedintele Asociaţiei Terra Corvinia, Romeo Deteşan.

La evenimentul de joi va participa şi primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, care a rezervat deja unul dintre cele 14 tablouri ce vor fi vândute. Domnia sa a declarat că Anca Bondane reprezintă Deva şi performanţa ei trebuie încurajată.

Astfel de tineri fac cinste municipiului nostru. Dorim să sprijinim această elevă de 15 ani şi să dăm astfel un semnal şi altora care pot face pentru imaginea municipiului nostru mai mult decât o mie de campanii publicitare, a declarat primarul Devei, Petru Mărginean.

Este pentru mine o imensă bucurie şi doresc să le mulţumesc din suflet organizatorilor. Am reprezentat municipiul Deva cu cinste în Japonia şi sper să o mai fac şi pe viitor, cu alte ocazii. A fost o mare surpriză când cei de la Asociaţia Terra Corvinia împreună cu primăria Deva au decis să organizeze această exopoziţie. Le mulţumesc încă odata pentru tot sprijinul, a spus pentru stiridinvest.ro Anca Bondane.

Cele 14 tablouri expuse joi au preţuri ce pornesc de la 150 de lei, dar – după cum declară organizatorii –  multe dintre ele sunt deja rezervate în vederea achiziţionării.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: