AcasăSTIRIHUNEDOARAExplozie într-un bloc din Deva

Explozie într-un bloc din Deva

explozieO persoană a fost grav rănită şi două locuinţe au fost avariate puternic în urma unei explozii care s-a produs în noaptea de joi spre vineri într-un bloc situat pe Aleea Romanilor, din Deva.

Deflagraţia a fost atât de puternică încât a dizlocat un perete din apartamentul situat la etajul patru, iar locuinţa de la etajul trei a suferit avarii însemnate.

Proprietarul apăartamentului, un bărbat de 55 de ani, a suferit arsuri şi a fost rănit grav, el fiind transportat la un spital din Bucureşti pentru îngrijiri medicale.

„Explozia a fost generată, cel mai probabil, de o scurgere de gaz provenită de la aragaz”, a declarat  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, căpitan Anemona Doda.

La faţa locului au sosit autorităţile locale şi angajaţi ai companiei de gaze, care au evaluat situaţia în care se află construcţia.

„Din păcate, familia afectată de explozie nu avea asigurare pe apartament. Din informaţiile noastre, bărbatul care era în apartament a suferit arsuri grave şi a fost transportat la o clinică din Bucureşti. Vom încerca să ajutăm această familie, în măsura în care ne va permite legea şi competenţele noastre”, a spus viceprimarul municipiului Deva, Marius Surgent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc