AcasăSPORTFC Hunedoara îi face cu ochiul lui Alex Petresc

FC Hunedoara îi face cu ochiul lui Alex Petresc

SONY DSCLiber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu FCM Târgu Mureş, fostul fundaş dreapta al Mureşului Deva n-ar spune „nu” unei eventuale oferte venite din partea celor de la FC Hunedoara. Fotbalistul de 18 ani se recuperează după o accidentare serioasă suferită în turul campionatului.

Desemnat cel mai bun jucător al „Cupei Big FM” a liceelor la fotbal, Alex Petresc se numără printre unul din cele mai bune „produse” ale şcolii de fotbal devene. Alături de Alexandru Dan a evoluat în turul campionatului la fosta prim-divizionară FCM Târgu Mureş, iar acum s-a întors acasă, unde combină recuperarea cu orele de studiu la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate”.

Petresc a povestit care este situaţia sa actuală şi ce planuri are pentru perioada ce urmează. „Recent, mi-am reziliat contractul cu FCM Târgu Mureş, înţelegerea noastră urmând să se încheie oricum în vară. Cum nu am voie să joc pentru că m-am accidentat m-am gândit că ar fi bine să mă întorc la Deva să termin liceul şi să susţin examenul de Bacalaureat”, a spus jucătorul de 18 ani. Fotbalistul crescut în „curtea” Mureşului Deva a fost aproape de a ajunge pe masa de operaţie după o accidentare destul de gravă, suferită în tricoul celor de la Târgu Mureş. „Într-o partidă cu FC Maramureş Baia Mare, la o fază de atac, m-am ciocnit cu portarul advers. Acesta m-a lovit, involuntar, cu genunchiul în coaste, iar acestea mi-au presat ficatul. De aici a rezultat un chist de aproximativ 10 centimetri şi am fost aproape de operaţie. Până la urmă doctorii au hotărât că trebuie să urmez doar un tratament şi până acum el a dat roade, deoarece dimensiunile chistului au scăzut, iar acum aştept să dispară de tot. îmi continui perioada de recuperare până la începutul lunii martie, aşa că nu cred că mă voi mai lega de o altă echipă”, a completat Petresc.

Chiar şi aşa, talentatul fundaş dreapta n-ar refuza o eventuală ofertă venită de la FC Hunedoara, singura echipă hunedoreană din primele trei eşaloane. Cu atât mai mult cu cât, în vară, ar fi apt de joc. „N-aş putea spune «nu» unei oferte, dacă ea ar veni de acolo. M-ar onora, având în vedere că sunt ca şi promovaţi. Nu m-a contactat însă nimeni de acolo”, a mai spus deveanul, care deplânge deopotrivă situaţia în care a ajuns fotbalul devean: „ îmi pare rău de situaţia în care a ajuns fotbalul devean, dar mă bucur că liceul la care învăţ a preluat grupele de juniori astfel că cei mai mici ca mine sau de vârsta mea au unde să joace. N-am mai trecut însă pe la stadion de la plecarea mea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc