AcasăSTIRIFilarmonica din Sibiu sărbătorește primăvara muzical și vizual. Fiecare sibian care aduce...

Filarmonica din Sibiu sărbătorește primăvara muzical și vizual. Fiecare sibian care aduce o floare primește un bilet gratuit

[ad_1]

”Cea mai frumoasă stradă din Sibiu” va prinde culoare la începutul lunii martie, atunci când terasele și fațada Sălii Thalia vor fi împodobite cu flori aduse de iubitorii Filarmonicii din Sibiu. Pentru fiecare mușcată sau petunie curgătoare, spectatorii vor primi un bilet gratuit la unul din evenimentele organizate în luna martie, a anunțat marți instituția de cultură.

“La Filarmonica Sibiu sărbătorim primăvara – muzical și vizual – pe parcursul întregii luni martie. După cenușiul iernii vom da culoare Sălii Filarmonicii prin intermediul proiectului ”O floare pentru Thalia”. Cu ajutorul comunității locale – spectatori sau agenți economici – fațada  și terasele Sălii Thalia vor fi împodobite cu mușcate și petunii curgătoare. În schimbul florilor spectatorii vor primi bilete gratuite la evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu. Iar programul cultural propus este unul pe măsură: zece evenimente muzicale, toate gândite pentru a sărbători primăvara, dragostea și, desigur, femeia”, au transmis reprezentanții Filarmonicii din Sibiu.

Programul complet este disponibil pe site-ul filarmonicasibiu.ro, în aplicația Filarmonica Sibiu și pe pagina oficială de Facebook.

Proiectul ”O floare pentru Thalia” este realizat în parteneriat cu Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu şi Școala Populară de Arte și Meserii ”Ilie Micu” și cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>



[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc