AcasăSPORTFinal de săptămână încărcat pentru ASU Poli

Final de săptămână încărcat pentru ASU Poli

rotiFormaţia pregătită de Toni Foale are parte de un weekend intens. Alb-violeţii au programat un amical puternic vineri, pentru ca duminică să schimbe terenul sintetic cu parchetul Sălii „Constantin Jude”, acolo unde continuă disputele în Cupa de Iarnă.

Vineri seară, de la ora 18, la Baza 2, alb-violeții își vor măsura forțele cu divizionara D CFR Timișoara, într-un amical care poate stârni nostalgii celor mai vechi dintre „druckeri”. Adversara de vineri a timișorenilor a încheiat pe locul 4 prima parte a sezonului din Liga a IV-a, la un punct de ultima ocupantă a podiumului, CS Ghiroda. Gruparea feroviară e pregătită de Andrei Pobega, cel care la începutul carierei de jucător a evoluat la Poli, în Divizia B. „Feroviarii” se axează, în principiu, pe un lot tânăr, majoritatea jucătorilor din prima echipă fiind cooptaţi de la juniori republicani.

Finalul plin de săptămâna va continua cu jocurile de la „Olimpia”, acolo unde e programată faza finală a Cupei de Iarnă la minifotbal. Conform programării efectuate de AJF, alb-violeții vor disputa ultimul sfert de finală, de la ora 13.30, în compania echipei Plavii Delia Sânpetru Mare, formație ce evoluează în Seria I a Campionatului Judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc