Acasă STIRI HUNEDOARA Fostul primar Mircia Muntean va candida pentru PDL la Deva

Fostul primar Mircia Muntean va candida pentru PDL la Deva

Fostul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean, a primit aprobarea conducerii centrale a PDL pentru a candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie sub sigla ARD (PDL, PNŢCD şi FC).

Iniţial candidatura lui Mircia Muntean a fost respinsă de comisia de etică a PDL, însă conducerea centrală a partidului a hotărât să fie mai îngăduitoare cu patru dintre candidaţi: Mircia Muntean, Cristian Rădulescu, Petru Movilă şi Marinică Cazacu.

Pe de altă parte, preşedintele Comisiei de etica a Aliantei Romania Dreapta (ARD), Monica Macovei, a anunţat pe blogul său că a finalizat verificarea candidatilor, şi că soarta celor cu aviz negativ este in mana co-presedintilor ARD.

În situaţia de a nu fi admişi pe listele de candidaţi ale ARD au fost 36 de persoane, între ei numărându-se Mircia Muntean şi fostul prefect de Hunedoara, Pompiliu Budulan (trecut ca fiind în Bucureşti).

“Decizia finala privind candidatura celor care au primit aviz negativ din partea Comisiei si componenta listei finale a candidatilor este raspunderea partidelor din Alianta“, spune Monica Macovei.

Evaluarea candidaturilor s-a facut pe baza informatiilor transmise de candidati si prin verificari riguroase la Registrul Comertului, pe site-urile oficiale de licitatii si ale institutiilor publice care au contracte, pe baza comunicarilor oficiale si documentelor aflate pe paginile de internet ale Agentiei de Integritate, ale parchetelor si in baza de date a Portalului instantelor de judecata. Am folosit si informatii din presa coroborate cu informatii de la institutiile publice, se arată pe blogul Monicăi Macovei.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Abia te-ai întors din vacanță, dar nu te simți pregătit să înfrunți stresul de la job? Iată 3 trucuri pentru a te readapta vieții...

Vacanța de vară s-a terminat, dar tu poate că n-ai starea necesară ca să te întorci rapid la job. Mintea îți este...

Pariurile sportive – fenomen de masă și veritabilă industrie accesorie sportului

Sportul continuă să suscite un interes major pentru foarte mulți oameni, atât ca formă de divertisment, prin urmărirea evenimentelor preferate, cât și...

TOP 5 trucuri prin care îți poți îmbunătăți procesul de producție

Procesele de producție simplificate sunt vitale pentru succesul companiilor producătoare. Cu toate acestea, există încă mult spațiu de îmbunătățire în cadrul multor...

Află topul celor 4 calități care îți garantează succesul în viață

Succesul în viață presupune, pe scurt, să te simți împlinită cu situația pe care o ai, independența financiară fiind unul dintre principalele...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: