Acasă STIRI FOTO: Elev al Colegiului Național Militar din Alba Iulia, calificat la Olimpiada...

FOTO: Elev al Colegiului Național Militar din Alba Iulia, calificat la Olimpiada de Lingvistică Asia – Pacific 2021

[ad_1]

Un bărbat din Alba a fost condamnat la un an și nouă luni de închisoare cu executare, după mai bine de doi ani de judecată pe rolul instanțelor din Alba. 

Fapta pentru care a fost condamnat este nerespectarea unui ordin de protecție, la care s-a adăugat o condamnare mai veche pentru distrugere. 

Mai exact, în cursul anului 2018, în luna mai, la cererea soției, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție care îi interzicea să se mai apropie de familie, sau de locuința comună. Bărbatul a plecat să locuiască la o altă adresă.

Însă, câteva luni mai târziu, în data de 18 august bărbatul s-a întors în Bistra și și-a vizitat mama. A doua zi, mama bărbatului a decedat.

O zi mai târziu bărbatul a vrut să ia legatura cu familia sa, dar soția nu a dorit acest lucru și au plecat la o rudă. Bărbatul a fost scos din locuință de către polițiști.

Noaptea, în jurul orelor 23:00, ”aflat în stare de ebrietate, inculpatul D.G. a revenit la imobilul din loc. Bistra,  și a pătruns în locuință, prin spargerea unui geam de la parter. Soția a fost anunțată de un vecin, despre revenirea inculpatului, astfel că a sesizat poliția prin intermediul 112.

Inculpatul a fost găsit de organele de poliție dormind, pe o canapea, în interiorul locuinței. Datorită stării de ebrietate în care s-a aflat, a fost transportat la Spitalul Orășenesc Câmpeni, unde a rămas, până a doua zi.

Inculpatul D. G.a motivat că a pătruns în jurul orelor 12:40 în imobil, cu scopul de a se schimba de haine, pentru a merge la priveghi și înmormântare. Nu a menționat nici o justificare, cu privire la pătrunderea din timpul nopții în locuință”, se arată în motivarea instanței.

Pentru nerespectarea ordinului de protecție, bărbatul a fost condamnat în data de 18 decembrie 2019, la Judecătoria Câmpeni, la o lună de închisoare, însă la pedeapsa finală s-a mai adăugat o condamnare de un an și opt luni pentru o altă faptă comisă 2018.

În data de 10 martie 2021, instanța superioară, Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelul bărbatului la sentința dată de magistrații Judecătoriei Câmpeni și l-au condamnat definitiv la pedeapsa cu închisoare cu executare.

La data de 11 martie 2021, în jurul orei 13.30, polițiștii din Bistra l-au depistat și reținut pe un bărbat de 58 de ani din comuna Bistra, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Câmpeni.

Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: